• Hamarosan kezdődik a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő nyári programsorozata, aminek keretében minden hétvégén sztárfellépők szórakoztatják a fürdőzőket.

  • A nyári tanítási szünet minden hétvégéjére animációs programokkal is készül a tiszakécskei fürdő.

Idén tavasszal a szokásos karbantartási munkálatok mellett néhány fejlesztést is megvalósítottak a tiszakécskei Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő szabadtéri részén. Ezek közé tartozik, hogy új térburkolatot kapott a strand, gyermekbarát napozófelületeket alakítottak ki vitorla napellenzővel. Sőt, 200 vadonatúj, ingyenesen használható napágyat is kihelyeztek és a strandi színpadot is áthelyezték.

Az említett színpadon idén nyáron is számos énekes és zenekar fordul majd meg. A fürdőben ugyanis már hagyománya van annak, hogy a nyári tanítási szünet hétvégéire változatos programokkal, sztárfellépőkkel készülnek. Ezeknek az aktuális listáját itt találja.

A szezonnyitó hétvégére június 22-23-án kerül sor. A fürdő egykori tulajdonosának emlékére ekkor rendezik meg 21. alkalommal a Szabó István emléktornát. A strandfoci bajnokságon 20 csapat méri össze az erejét.

Ugyanerre a hétvégére egész napos animációs programokkal is készül a fürdő és szombaton 15 órától Janicsák Veca, vasárnap 15 órától pedig Roy&Ádám szórakoztatja a vendégeket.

Tisza-parti TermálfürdőA hétvégi programok mindig valamilyen tematika köré épülnek. Ezek idén a következők lesznek:

Csöpi szülinapja – június 29-30.
A fürdő kabaláját ünneplik animációs programokkal, gólyalábasokkal. Szombaton egész nap a Hevesi Happy Band zenél, vasárnap 15 órától a Stolen Beat ad koncertet.

Kölyök fesztivál – július 6-7.
Animátor show-val és gyerek strandfoci bajnoksággal szórakoztatják a legfiatalabb fürdővendégeket. Szombaton 15 órától az Animal Cannibals, vasárnap 15 órától Caramel lép fel a fürdő színpadán.

Sör-fürdő fesztivál – július 13-14.
A sörhöz kapcsolódó versenyekkel várják a vendégeket, de a gyerekek sem maradnak animációs programok nélkül. A fellépők ezen a hétvégén is 15 órakor érkeznek a fürdőbe: szombaton a Ricky and the Drunken Sailor, vasárnap a New Level Empire.

Crazy Weekend – július 20-21.
Őrületes programokkal készül a fürdő, reggeli tornával, kreatív foglalkozásokkal, vízi játékokkal. Szombaton 15 órakor Krisz Rudi, vasárnap 15 órakor az Irigy hónaljmirigy érkezik a fürdőbe.

Mozdulj meg! hétvége – július 27-28.
Szombaton 14 órától Copacabana-show-val szórakoztatják a fürdőzőket, majd 15 órakor kezdődik Kocsis Tibi fellépése. A vasárnapi sztárfellépő – szintén 15 órától – pedig Szandi lesz.

„Stars” – Sztárok hétvégéje – augusztus 3-4.
Ezen a hétvégén sem maradnak el a megszokott animációs programok és a két sztárfellépő sem. Szombaton 14 órakor Opitz Barbi, vasárnap 15 órakor Vastag Csaba teszi tiszteletét a fürdő színpadán.

Hagyományok hétvégéje – augusztus 10-11.
A tematikus animációs programok mellett szombaton Peter Sramek, vasárnap a Princess ad koncertet.

A fürdő aktuális programjairól további információkat talál ide kattintva.

Tisza-parti termál fesztiválok