• Kedvezményes fürdőkezelések, szaunafesztivál, éjszakai fürdőzések, hétköznapi árengedmény – számos program és kedvezmény lesz a fürdőkben.

  • Március elején véget ér a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő gyógyászati akciója.

Berekfürdő: a támogatott fürdőkezelésekre hirdetett akciót a Berekfürdői Gyógy- és Strandfürdő. Március 1. és 31. között a berekfürdői lakosoknak és az éves fürdőbérlettel rendelkezőknek nem kell önrészt fizetniük a kezelések után. A kistérségben élők pedig az önrész 50 százalékának befizetésével vehetik igénybe a kezeléseket. Az akcióról további információkat olvashat a fürdő honlapján.

Budapest: „Nőnapi Night Edition” lesz március elsején a Pesterzsébeti Gyógyfürdőben. A 20:20 és éjjel 1 óra közötti program során Hot Men Dance Show-val szórakoztatják majd a hölgyeket. A rendezvényen kizárólag 18 év felettiek vehetnek részt.

Celldömölk: továbbra is érvényes a Vulkán Gyógy- és Élményfürdő szerdai és pénteki akciója. Ezen a két napon a felnőtt napijegy 1900 forintba, a nyugdíjas belépő pedig csak 1500 forintba kerül. Az akció június 21-ig tart, de a március 28. és április 7. közötti napok, valamint május 1. kivételt jelent.

Hajdúszoboszló: már csak március 8-ig tart a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő fürdőgyógyászati akciója. A „Téli Feltöltődés” kedvezményről a fürdő honlapján talál bővebb információkat.

Kaposvár: március 2-án és 3-án szaunafesztivál lesz a Virágfürdőben. A szaunaprogramokat mindkét nap a következő időpontokban tartják: 14:00, 16:00, 16:45, 17:30 és 18:15.

Karcag: március 1-jén, pénteken ismét éjszakai fürdőzést rendeznek az Akácliget Fürdőben. Ezen a napon 22 óráig lehet belépni a fürdőbe, kapuzárásra pedig majd éjfélkor kerül sor. Az esti fürdőzés idején a szabadtéri gyógymedencék állnak a vendégek rendelkezésére.

Miskolctapolca: március 2-án éjszakai fürdőzés lesz az Ellipsum Élményfürdőben. A 19:30 és 23:30 közötti esti programra 4570 forintba kerül a belépő.

Nyírbátor: március 1. és április 30. között hétköznapokon 50 százalékos kedvezményt kínál a Sárkány Wellness és Gyógyfürdő. Ez lehetőség az egész napos belépőkre és a wellness belépőkre érvényes a hétvége és ünnepnapok kivételével.

Szeged: most pénteken, március első napján is megtartják a szokásos éjszakai fürdőzést a Napfényfürdő Aquapolisban. A 21 óra és 23:40 közötti programra 4800 forintba kerül a belépő. 22 és 23 órakor szaunaszeánszokon is részt vehetnek a vendégek.

Vásárosnamény: március 2-án éjszakai fürdőzés lesz a Szilva Termálfürdőben. A 20:30 és 00:30 közötti programra az esti belépőjegy csak 2500 forintba kerül.