• A Tamási Termálfürdő 40 százalékos árengedményt kínál a hétvégén, Hajdúnánáson kedvező áron érhető el a sportmasszázs, a Vulkánfürdőben pedig a reggeli kombinált belépő akciós.

  • Gyógyászati akciót is találni és éjszakai fürdőzések is lesznek a héten.

Agárd: február 12-től újra elérhető az Agárdi Gyógyfürdő gyógyászati akciója. A 60 kezelésből álló, támogatott gyógyászati csomag ára 78 ezer forint. Gárdonyi, agárdi, dinnyési lakosoknak pedig csak 72 ezer forint. Ez azt jelenti 15 napon át a gyógyvizes medencefürdő, valamint további három kezelés érhető el. A fürdőben a medencefürdőn felül iszappakolás, víz alatti csoportos gyógytorna, súlyfürdő, gyógymasszázs, szénsavfürdő, víz alatti sugármasszázs vehető igénybe. A gyógyászati akció május 12-ig tart.

Celldömölk: reggeli úszójegyet és szaunahasználatot is magában foglaló, kedvező árú belépőt kínál a Vulkánfürdő. A hét minden napján, 7 és 10 óra között érvényes kombinált belépőjegy ára csak 1500 forint.

Csurgó: február 24-én este 10 óráig lesz nyitva a csurgói fürdő. Habpartyval és szaunaszeánszokkal várják az esti fürdővendégeket.

Hajdúnánás: hétvégi sportmasszázs akciót hirdetett a Hajdúnánási Gyógyfürdő. Szombatonként és vasárnaponként a 20 perces masszázs ára 2500 forint. Az akció visszavonásig érvényes.

Martfű: február 23-án, pénteken farsangi éjszakai fürdőzés lesz a Martfű Termál Spában. Az esti zenés program 20 órától éjjel 2-ig fog tartani. A belépőjegy ára 4000 forint.

Miskolctapolca: február 24-én, szombaton szaunaesttel egybekötött éjszakai fürdőzés lesz a Miskolctapolca Barlangfürdőben. A 18:30-tól 22:30-ig tartó programra a fürdőbelépő 4100 forintba, a szaunaprogramokra is érvényes belépő 5650 forintba kerül.

Tamási: a település várossá nyilvánításának 40. évfordulója alkalmából jelentős kedvezményt kínál a Tamási Termálfürdő. Február 24-én és 25-én, azaz most hétvégén minden belépőjegy árából 40 százalékos kedvezményt biztosítanak. Az 1984-ben született helyi lakosok pedig ingyen vehetik igénybe a fürdő szolgáltatásait.

Tamási Termálfürdő pihenőtér, belépő

Vásárosnamény: február 22-én, csütörtökön nyugdíjas nap lesz a Szilva Termálfürdőben. Vízi tornával, farsangi fesztivállal, vérnyomás- és vércukorméréssel várják a szépkorúakat. A 9 és 13 óra között érkező vendégek 1500 forintért válthatnak nyugdíjas belépőt.