Fürdős akciók és programok szeptember 20. és 25. között.

  • A hét bizonyos napjain érvényes kedvezményekkel, illetve speciális csomagajánlatokkal várják a vendégeket a termálfürdők.

  • Zalakaroson gesztenyés napok lesznek, Igalon pedig szüreti felvonulást tartanak.

Budapest: az Aquaworld élményfürdő minden hétvégén, illetve a tanítási szünetekben színes programokkal várja a kicsiket és a nagyokat. A programok sora 10 órakor kezdődik vízi tornával, majd vetélkedőket, vízi aerobikot, vizes játékokat és kézműves foglalkozásokat is tartanak egészen 18 óráig.

Bükfürdő: október 30-ig tart a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum „Őszi szaunaélmény” nevű akciója. Ennek keretében 3990 forintért vehető igénybe egy kedvezményes csomag, ami egy felnőtt élményfürdő és szauna belépőt, valamint egy választott szaunaszeánszot foglal magában. Az akcióról további részleteket olvashat a fürdő honlapján.

Debrecen: az Aquaticumon belül a mediterrán élményfürdő és a termálfürdő is napi akciókkal várja a vendégeket. Az élményfürdőben minden kedden és csütörtökön féláron vásárolható teljes árú napijegy. Az Aquaticum Termálfürdőben pedig a hétfők és a szerdák akciósak. Hétfőn a nyugdíjasoknak jár 30 százalékos kedvezmény az egész napos nyugdíjas belépők árából (vigyék magukkal a nyugdíjas igazolványukat). Szerdánként pedig a hölgyek vásárolhatnak 30 százalékkal olcsóbban belépőt.

Harkány: ezen a hétvégén is szaunaceremóniákat tartanak 16 órától a Harkányi Gyógyfürdőben. Szombaton vanília-szantál, vasárnap levendula-citromfű illatokkal várják a vendégeket. Egész szeptemberben igénybe vehetők a fürdő „Indián nyár” nevű kedvezményei. Ez kétféle csomagajánlatot, valamint naponta különböző akciókat foglal magában. Utóbbi révén a hullámmasszázs, a köpölykezelés, az illóolajos masszázs, a talpmasszázs és a vákuummasszázs vehető igénybe olcsóbban.

Igal: az Igali Gyógyfürdőbe látogatóknak fontos információ, hogy szeptember 20-tól garanciális javítások kezdődnek a létesítményben. Ez első körben a szaunavilágban, majd az öltözőkben lévő zuhanyzókat érinti. A munkálatok helyszínenként 1,5-2 hetet vesznek igénybe, de természetesen a problémamentes zuhanyzást és öltözést ezekben az időszakokban is biztosítja a fürdő. Kompenzációként a termálfürdőben kedvezményes áron vehetők igénybe egyes kezelések a felújítás időtartama alatt.

Szeptember 24-én, azaz szombaton szüreti felvonulást tartanak Igalon. A menet 13:30-kor indul a speciális iskola elől és oda is érkezik vissza, de érinti a fürdő parkolóját is, ahol pogácsával, süteménnyel és borral várják az érdeklődőket.

Martfű: szeptember 23-án, 20 órától szauna estet rendeznek a Martfű Termál Spában. A befogadóképesség korlátozott, ezért előzetes bejelentkezés szükséges, erről további információkat talál a fürdő oldalán.

Martfűi TermálfürdőMiskolctapolca: még szeptember 30-ig érvényes a Barlangfürdő „egyet fizet, kettőt kap” akciója. Keddenként (ezen, és a jövő héten) a felnőtt belépők mellé egy további jegyet adnak ajándékba.

Zalakaros: szeptember 24-én és 25-én gesztenyés napokat tartanak a termálfürdőben. Ezen a két napon gesztenyés játékokkal és mesékkel várják a legkisebb fürdővendégeket, de különféle vízi és ügyességi játékokon is részt lehet venni.