Fürdős akciók és programok szeptember 13. és 18. között.

  • Több fürdő is olyan kedvezményeket kínál, amelyek a hét egy bizonyos napján vehetők igénybe.

  • A nyugdíjasok és gyerekek számára is hirdettek akciókat.

Debrecen: hétfőnként és szerdánként akciós belépőket kínál az Aquaticum Termálfürdő. Hétfőn a nyugdíjasok 30 százalékos kedvezménnyel válthatnak egész napos belépőjegyet a termálfürdőbe. (A jogosultságot a nyugdíjas igazolvánnyal kell igazolni). Szerdánként pedig a hölgyeknek jár 30 százalékos kedvezmény. A két akciós nap mostantól visszavonásig érvényes, de az ünnepnapokra nem vonatkozik.

Harkány: a gyógyfürdőben minden hétvégén szaunaceremóniákat tartanak 16 órától. Az előttünk álló szombaton borsmenta-vanília, vasárnap citrom-kamilla illatokkal várják az érdeklődőket. Szeptemberre is napi akciókkal és csomagajánlatokkal készült a fürdő. Ennek keretében hétköznaponként minden nap más és más masszázs, valamint kezelés vehető igénybe 50 százalékos kedvezménnyel. Továbbá kétféle csomagajánlat közül is választhatnak a vendégek.

Igal: szeptember 17-én, azaz szombaton zenés fürdőzés lesz az Igali Gyógyfürdőben. A zenét a Forever Duo szolgáltatja – 14 és 18 óra között – a külső gyógyvizes medencéknél .

Makó: szeptember 17-én „Indián Nyár Party” néven lesznek programot a Hagymatikum fürdőben. Aquafitneszt, retró kvízt, éjszakai vízi discót is tartanak. A nap sztárvendége Tolvai Renáta lesz, aki 14 órakor lép fel. Ezen a napon a 14 év alatti gyerekek, valamint a Makó kártyával rendelkezők 500 forintért válthatnak belépőt.

Miskolctapolca: „egyet fizet, kettőt kap” akciót hirdetett a Barlangfürdő. A keddenként teljes árú belépőt vásárló vendégek egy jegyet ajándékba kapnak. Az akció szeptember 30-ig érvényes.

Miskolctapolca BarlangfürdőSárvár: múlt hét óta újra elérhető a fürdő népszerű „nyugdíjas kedd” nevű akciója. Minden kedden a nyugdíjas vendégek kedvező, 900 forintos áron válthatnak egész napra érvényes fürdőbelépőt. A kedvezmény igénybevételéhez a nyugdíjas igazolványukat feltétlenül vigyék magukkal!

Zalaszentgrót: a fürdő háromféle kedvezményt kínál. Azok a 14 év alatti gyerekek, akik 5-ös érdemjegyet kaptak és ezt az ellenőrzőjükkel igazolják, szülői kísérettel ingyen léphetnek be a fürdőbe. Ezen felül minden kedden a nyugdíjasok 20 százalékkal olcsóbban válthatnak belépőt. Szerdánként pedig a nagycsaládosoknak adnak a családi jegyek árából 20 százalékos kedvezményt.