Fürdős akciók és programok szeptember 6. és 11. között.

  • Az ősz első jele, hogy immár több az akció a fürdőkben, mint a program.

  • Csomagajánlatok, nyugdíjas kedvezmény, családi akció, OEP kedvezmény várja a fürdőkbe látogatókat.

Bükfürdő: “őszi szaunaélmény” néven kínál különleges wellnesscsomagot a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum. Ennek keretében az élményfürdőbe és a szaunába érvényes napijegy, valamint egy szaunaszeánszon való részvétel együtt 3990 forintba kerül.

Debrecen: nem akciós és nem program, de fontos információ, hogy az Aquaticum Mediterrán Élményfürdő szeptember 5. és 8. között karbantartás miatt zárva tart. A fürdő szeptember 9-én, pénteken 12 órakor fog kinyitni.

Harkány: az OEP által támogatott gyógykezeléseket érintő akciót hirdetett a Harkányi Gyógyfürdő. Akik szeptember 12-ig komplex gyógykezelést iratnak fel, azok számára alkalmanként 990 forintba kerül a fürdőbelépőt, valamint még aznap három kezelést magában foglaló csomag.

A kezelés felíratásához szükséges orvosi vizsgálatra a fürdő rendelőjében lehet jelentkezni, hétfőtől péntekig 9-től 14:30-ig. A megkezdett kezeléseket 56 napon belül kell igénybe venni. Fontos, hogy ne felejtsék otthon a TAJ kártyájukat, a személyi igazolványukat, valamint a lakcímkártyájukat.

Harkányi Gyógyfürdő gyógyvizes medenceKomárom: szeptember 10-én éjszakai fürdőzést tartanak a Brigetio Gyógyfürdőben. A program 20:30-tól egészen éjfélig tart. A vendégek az este folyamán szaunaszeánszokon is részt vehetnek.

Makó: szeptemberben is minden kedden “masszázs kedd” akciókat tartanak a Hagymatikum fürdőben. Szeptember 6-án féláron vehető igénybe a 30 perces svéd masszázs, a 30 perces aromamasszázs, a 30 perces tibeti mézes masszázs, valamint a McKenzie torna.

Mórahalom: szeptember elejétől október végéig a családosoknak érdemes lehet péntekenként ellátogatniuk a Mórahalmi Termálfürdőbe. Minden pénteken ugyanis 30 százalékkal olcsóbban kínálják a családi belépőjegyeket.

Sárvár: újra elindul a Sárvári Termálfürdő közkedvelt akciója, a “nyugdíjas kedd”. Szeptember 6-tól kezdődően minden kedden az úgynevezett ONYFI igazolvánnyal rendelkező vendégek 900 forintért válthatnak napi belépőjegyet.

Zalakaros: szeptember 10-én és 11-én “Mozgásra fel” néven tartanak különféle programokat a termálfürdőben. Ezek közé tartozik a vízi futóverseny, a vízi aerobik, a csúszdaverseny és a vízipisztoly csata is. Jó időben ezeket a strandfürdő területén tartják, kedvezőtlen időjárás esetén pedig a fedett gyermek élményvilágban.

Zalaszentgrót: azok a 14 év alattiak, akik 5-ös jegyet kapnak az iskolában és ezt az ellenőrzőjükkel igazolják, ingyen léphetnek be a fürdőbe. A lehetőség nyilván csak szülői kíséret mellett érvényes. Érdemes élni a lehetőőséggel, hiszen amúgy az 5-14 évesek számára egy belépőjegy 1100 forintba kerül.