Fürdős akciók és programok szeptember 27. és október 2. között.

  • Bizonyos napokon a belépők, vagy éppen a masszázsok olcsóbbak egy-egy termálfürdőben.

  • Szaunás akciók is lesznek ezen a héten.

Bükfürdő: október 2-án, vasárnap 13:30-tól a Kvarc együttes ad koncertet a termálfürdőben. Október 30-ig pedig még érvényes a fürdő “Őszi szaunaélmény” akciója is.

Debrecen: továbbra is érvényesek az Aquaticum élményfürdő és termálfürdő napi akciói. A termálfürdő esetében hétfőnként a nyugdíjasok, szerdánként pedig a hölgyek kapnak 30 százalékos kedvezményt a jegyárakból. A nyugdíjasoknál értelemszerűen a nyugdíjas jegyből jár a kedvezmény. Az Aquaticum élményfürdőben a keddek és a csütörtökök akciósak, ezeken a napokon a felnőtt belépő 50 százalékos kedvezménnyel vásárolható meg.

Aquaticum gyerekbarát részlegHarkány: szeptember utolsó napjáig még igénybe vehetők a fürdő “Indián nyár” akciói, köztük a napi akciós kezelések, valamint a csomagajánlatok.

Hajdúszoboszló: a Turizmus Világnapja alkalmából szeptember 27-én a mozgáskorlátozott vendégek ingyen léphetnek be a Hungarospa fürdőkomplexumba. Ezen felül minden vendéget ajándékkal várnak a bejáratnál, valamint 11 órakor a gyógyfürdőben, 13:30-kor az Aqua-Palace-ban tartanak vízi tornát, 16 órától pedig szaunaszeánszok lesznek az AquaPalace szaunavilágában.

Igal: hagyományteremtő jelleggel, első alkalommal kerül megrendezésre az OktóberFest az Igali Gyógyfürdőben. Október első napján, szombaton a következő programokkal várják a vendégeket:

13:00 – Sörivó verseny
14:00 – Máj Péter a Hagyományőrző – zenés műsora (Ecsenyi sváb a fonóban)
14:30 – Kaposvári Német közhasznú Egyesület zenés műsora
15:00 – 16:30 – fergeteges hangulatú sváb medencebál a Schütz Kapelle zenekarral

Makó: szeptember 27-én, a Turizmus Világnapja alkalmából kedvezményekkel és vízi tornával készül a Hagymatikum. Ezen a napon háromféle masszázs és a McKenzie torna vehető igénybe 50 százalékkal olcsóbban. 11 és 14 órakor pedig vízi tornát tartanak.

Siófok: október első két napján tematikus szaunaprogramok lesznek a siófoki Galerius Fürdőben. Szombaton 16, 17, 18 és 19 órakor, vasárnap 16, 17 és 18 órakor lesznek a programok, amelyeken a szaunás belépőjeggyel, külön díj nélkül lehet részt venni.

Tamási: ezen a héten csütörtökig masszázs hetet tartanak a Tamási Termálfürdőben, ami azt jelenti, hogy minden masszázstípus 50 százalékos kedvezménnyel vehető igénybe. Pénteken tematikus szauna est lesz a termálfürdőben.