Augusztus 26-án különleges programmal várja a fürdőzőket a Nagykátai Gyógyfürdő. A relax- és sportnap délelőtt 11 órakor veszi kezdetét egy csoportos relaxációs vízi tornával. Délután három órától a gyerekeknek szerveznek animációs programokat a vízben. Majd 16:30-kor vízi zumbán, este hatkor pedig aqua aerobik edzésen vehetnek részt a vendégek.

Szintén ehhez a naphoz kapcsolódó akció, hogy a látogatók külön térítési díj nélkül próbálhatják ki a nagykátai fürdő szaunavilágát. Máskülönben egy felnőtt jegy esetén 700 forint felárat kell fizetni a szauna használatáért. A létesítményben három hagyományos finn szauna,  infra szauna, gőz- és aromakabin, valamint merülő medence található.

(A fenti program helyszíne a Fürdőház lesz, tehát nem a strand. A Fürdőház esetében magasabb árú belépőjegyekkel kell számolni. Erről itt tájékozódhat).

(Vegye figyelembe, hogy a cikk több mint 60 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek).