Az augusztus 20-i hosszú hétvégére állított össze speciális csomagajánlatot a pápai Hotel Villa Classica. Az ajánlat három éjszakás tartózkodást foglal magában augusztus 17-i érkezéssel. A vendégek a négycsillagos szálloda tematikus berendezésű lakosztályai, vagy szobái közül választhatnak.

Egész napos belépőjegyet kapnak a Várkertfürdőbe, ami a környék egyetlen termálfürdője. A szálloda a vendégeknek kisvonatos bakonyi kirándulást is szervez szombat délutánra. A program az estébe nyúlik, már abból ítélve, hogy vadlest és csillaghullás megfigyelést is ígérnek. A pápai hotelbe visszavonatozó vendégek pedig igénybe vehetik a szálló szauna világát is. A szobákban ingyenes wifielérést biztosítanak, a parkolás pedig díjtalan.

Mindez 30 170 forintba kerül fejenként, standard szobában, a superior elhelyezés felára 5000 forint éjszakánként és személyenként, azaz összesen 15 ezer forint egy főre. Pápán az üdülőhelyi adó 430 forint fejenként és éjszakánként. Mindez csak reggelit foglal magában, a félpanziós ellátás személyenként 2800 forintba kerül a három napra. A pápai négycsillagos hotelben üdülési csekket és SZÉP Kártyát is elfogadnak.

(Vegye figyelembe, hogy a cikk több mint 60 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek).