Kedvezményes áron kínál különleges programot az őszi szünetre a Karos Spa. A négycsillagos zalakarosi szállodában az akció keretében érkező vendégeknek superior szobát biztosítanak félpanziós ellátással. A gyerekeknek külön programokat szerveznek, amelynek során találkozhatnak a Minimax csatornán megismert rajzfilmfigurákkal. Ezen felül bábszínház, vízen járó labda, Haloween programok szórakoztatják a gyerekeket és november 3-án fellép az X-Faktorban feltűnt Tarány Tamás is.

Az akció az október 26. és a november 4. közötti időszakra vonatkozik. A csomag három éjszakás tartózkodást foglal magában. Kétágyas szoba esetén az akciós ár 49 500 forint személyenként, 12 éves korig a szállás díjtalan. Az ár az idegenforgalmi adót és a parkolási díjat nem tartalmazza. Zalakaroson az üdülőhelyi díj 400 forint éjszakánként és személyenként. A parkolás a kültéri parkolóban napi 800, a mélygarázsban pedig 1600 forint. Az akció további részleteiről a Karos Spa weboldalán tájékozódhat.

(Vegye figyelembe, hogy a cikk több mint 60 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek).