Nagykáta: 1400 forint egy napra

A cikk a jegyárak esetén már elavult lehet. A fürdő friss, aktualizált jegyárait ezen a linken találja.

Összegyűjtöttük a közelmúltban felújított Nagykátai Termálfürdő belépőjegyeinek árait. Ez alapján a nagykátai strand az olcsóbbak közé tartozik.

Az egyszeri belépésre jogosító napi belépőjegy 1400 forint. Délután 4 órától zárásig ugyanez megvásárolható 800 forintért.

Gyermekeknek és diákoknak a belépés 1000, illetve 700 forintba kerül. A Nagykáta strandra nyugdíjasok szintén 1000 forintos áron válthatnak jegyet, s 16 órától nekik is csak 700 forintot kell fizetni.

A nagykátai létesítmény fedett része, az úgynevezett Fürdőház esetén a belépőjegyek árai magasabbak, viszont a Fürdőházba szóló jegyekkel a strandfürdő is látogatható.

A felnőtt napijegy ára 2800 forint, szaunahasználattal 3500 forint. Gyermekeknek és nyugdíjasoknak itt is lehetőségük van kedvezményes tarifával jegyet váltani, ennek ára 2200, szaunahasználattal 2800 forint.

Nagykáta Budapesttől 67 kilométerre, Pest megyében található. A település fürdője sokáig csak a nyári szezonban tartott nyitva, a közelmúltban történt bővítési munkáknak köszönhetően mostantól a Fürdőház egész évben nyitva tart.