(Vegye figyelembe, hogy a cikk több mint 60 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek).

Különleges pünkösdi ajánlatot hirdetett a Thermal Hotel Mosonmagyaróvár. A május 17-21. között igénybe vehető akció legalább három éjszaka foglalása esetén érvényes és félpanziós ellátást foglal magában. Az ajánlattal élő vendégek két napijegyet kapnak a szomszédos termálfürdőbe, valamint élvezhetik a mosonmagyaróvári szálloda wellness-szolgáltatásait is. Azaz 45 perces feltöltődésen vehetnek részt a hotel sóbarlangjában, 30 percet lazíthatnak a jáde köves masszázságyon, valamint egy 30 perces illóolajos hátmasszázsban is részesülhetnek.

Előzetes bejelentkezés alapján a szálloda finn- és infraszaunáját és pezsgőfürdőjét is használhatják. A Thermal Hotel Mosonmagyaróvár “pünkösdi rózsás napok” nevet viselő csomagajánlata mindezeken felül ingyenes parkolást is magában foglal.

Mosonmagyaróvári termálfürdő

Mosonmagyaróvári termálfürdő

Az ajánlat superior kétágyas szobában 13 900 forint/fő/éj áron foglalható. Az egyágyas felár 3000 forint/fő/éj. Az idegenforgalmi adó ezen felül fizetendő, ami 250 forint fejenként és éjszakánként.

További információkat talál a szálloda honlapján. A mosonmagyaróvári fürdőről pedig ide kattintva olvashat bővebben.