(Vegye figyelembe, hogy a cikk több mint 60 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek).

Három napos, két éjszakás csomagajánlattal állt elő „Nyári Fári” néven a hévízi Hotel Aquamarin. Ennek része a félpanziós ellátás, a szálloda saját, termálvizes medencéinek és úszómedencéjének használata. Továbbá a vendégek ingyen vehetik igénybe a hotel Kneipp-taposómedencéjét, szaunáját és a hozzá kapcsolódó merülőmedencét, a sókamrát és a fitnesztermet is. Hévízen ez nem magától értetődő, ezért fontos megjegyezni, hogy a vendégek térítési díj nélkül hagyhatják autójukat a Hotel Aquamarin őrzött parkolójában.

A Hotel Aquamarin kültéri medencéje.

A Hotel Aquamarin kültéri medencéje.

Az akció a kiemelt – azaz augusztus 20. körüli – időpontok kivételével egész nyáron foglalható. Két fő részére, kétágyas szobában a szálloda A épületrészében 44 400 forintért, a felújított B szárnyban 57 400 forintért vehető igénybe. Az idegenforgalmi adót az ár nem tartalmazza. A szállodáról és a konkrét ajánlatról ide kattintva olvashat bővebben.

Hévíz Tófürdő