(Vegye figyelembe, hogy a cikk több mint 60 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek).

A második szigetközi Friss Fesztiválhoz kapcsolódóan hirdetett csomagajánlatot a Thermal Hotel Mosonmagyaróvár. Az ajánlat két éjszakás tartózkodásra vonatkozik és magában foglal egy ingyenes belépőt a szálloda melletti termálfürdőbe. Továbbá egy frissítő koktélt, 30 perces lazítást a jáde köves masszázságyon, 45 perces feltöltődést a szálloda saját sóbarlangjának mélyén. Mindezeken felül a vendégek aromaolajos masszázsban is részesülhetnek, továbbá használhatják a hotel wellness termét, ahol szauna és pezsgőfürdő található.

A csomagajánlat kétágyas szobában fejenként és éjszakánként 13 500 forintba kerül. Az egyágyas felár 3000 forint éjszakánként. Az ár nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, ami Mosonmagyaróváron 250 forint/fő/éj.

Mosonmagyaróvári Termálfürdő

Mosonmagyaróvári Termálfürdő

A Friss Fesztivált június 7-9. között rendezik meg Mosonmagyaróváron. A háromnapos fesztiválon számos program és koncert várja a látogatókat, fellép – többek között – a KFT, a Piramis, Bye Alex, a Holdviola és a Csík zenekar is.

A csomagajánlatról további információkat talál a szálloda honlapján. A Friss Fesztiválról pedig ide kattintva olvashat bővebben.

Gyermekprogram a tavalyi Friss Fesztiválon

Gyermekprogramok a tavalyi Friss Fesztiválon