(Vegye figyelembe, hogy a cikk több mint 60 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek).

A pünkösdi hosszú hévégét érdemes lehet előtölteni a kisújszállási Hotel Kumániában. A szálloda ugyanis különleges ajánlatot kínál a május 17-21. közötti időszakra. A csomag három éjszakás tartózkodást foglal magában, félpanziós ellátással. A vendégek külön díj fizetése nélkül átjárhatnak a szomszédos Kumánia Gyógy- és Strandfürdőbe, használhatják a létesítmény szaunáit, gőzkabinját. A kisújszállási hotelbe érkezőknek ingyenes parkolási lehetőséget biztosítanak, a szobákba pedig fürdőköntöst bekészítenek be.

Hotel Kumánia

Fakultatív programként – jó idő esetén – lovaglásra, hintózásra nyílik lehetőség, illetve időjárástól függetlenül a szállóvendégek rendelkezésére állnak különféle wellness masszírozási lehetőségek is. A csomagajánlat fejenként 40 810 forintért vehető igénybe. Ebből kedvezmény jár azoknak, akik április 19-ig lefoglalják a szállást és befizetik az előleget, számukra a három éjszakás ajánlat 37 100 forint/fő áron is elérhető.

További részleteket a Kumánia Hotel weboldalán talál.

A Kisújszálláson található fürdőről itt olvashat részletesebben.