(Vegye figyelembe, hogy a cikk több mint 60 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek).

Egész évben foglalható akciót hirdetett a senior korosztálynak a Thermal Hotel Harkány. Az ajánlatot a nyugdíjasok, illetve 60 év felettiek vehetik igénybe. Az akció keretében félpanziós ellátás vehető igénybe, legalább két éjszakás tartózkodás és kétágyas szoba foglalása esetén. Mindez számos szolgáltatást foglal magában: egy 20 perces masszázst, a négycsillagos szálloda gyógyvizes medencéjének, továbbá élménymedencéjének, gőzfürdőjének és szaunájának használatát.

Előzetes bejelentkezés alapján egy ingyenes fogászati- és szájsebészeti vizsgálaton is részt vehetnek a vendégek, akik hétköznapokon aquafitness órákon is részt vehetnek és fürdőköpeny bekészítés várja őket a szobában.

Thermal Hotel Harkány

A Thermal Hotel Harkány akciós ajánlatára április 30-ig történő foglalás esetén kedvezmény vehető igénybe. Hat éves korig gyerekek ingyen, 6-14 éves kor között féláron üdülhetnek együtt a csomagajánlatot lefoglaló nyugdíjasokkal. Lehet SZÉP Kártyával is fizetni, továbbá társadalombiztosítási támogatással is igénybe vehetők a szálloda gyógyászati szolgáltatásai.

Az ajánlat 6 éjszakás foglalás esetén 8500 forint/fő/éj áron foglalható, de az ár függ a tartózkodás idejétől.

Aquafitness a Thermal Hotel Harkányban

Aquafitness a Thermal Hotel Harkányban