Az őszi szünet alkalmából csomagajánlatot állított össze a debreceni Aquaticum Wellness Hotel. A négycsillagos szállodában ennek keretében félpanziós ellátásban részesülnek a vendégek, akiket welcome drinkkel fogadnak és november 3-án ünnepi vacsorát is kapnak. Az ajánlat része az Aquaticum Élményfürdőbe való díjtalan belépés, azon belül pedig a szauna, gőzkamra és a fitneszterem használata. November 3-án az Aqua Manó Party nevű zenés családi animációs programon is részt vehetnek a vendégek.

 

Az ajánlat október 31. és november 4. között vehető igénybe. Mindez 3 éjszakás tartózkodás esetén fejenként 61 900 forintba, 4 éjszakás tartózkodásnál pedig 73 900 forintba kerül. Viszont az akció keretében ezekből a díjakból elengednek 15 százalékot.

Ami nincs az árban: a parkoló használata, ami napi 2000 forint (épp erről írtunk tegnap), és az idegenforgalmi adó, ami éjszakánként és fejenként 300 forintot tesz ki. Az OTP, a K&H és az MKB Bank által kibocsátott SZÉP Kártyákat is elfogadják, de Üdülési Csekkel is lehet fizetni az Aquaticum Hotelben.

(Vegye figyelembe, hogy a cikk több mint 60 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek).