Éjjel érkeznek a 80-as évek népszerű énekesei a Sárvári Fürdőbe. Október 19-én, azaz most pénteken a Dolly Roll lesz a termálfürdő sztárvendége. Az éjszakai fürdőzéses program este 10-kor kezdődik és éjjel kettőig tart. Két héttel később, november 2-án, ugyanebben az időpontban Zoltán Erika és táncosai fognak fellépni a sárvári létesítményben. Mindkét napon 1500 forintba kerülnek az éjszakai medence partyra szóló belépőjegyek.

Sárváron egyébként rendszeresek a hasonló éjszakai zenés rendezvények a fürdőben. Az idei nyáron minden pénteken tartottak ilyen programot, s volt, hogy humorista, vagy éppen tánc-show szórakoztatta az éjszaka fürdőzőket. Más termálfürdőkben is egyre gyakoribbak a programokkal egybekötött rendhagyó éjszakai nyitva tartások (október 19-én a Zalakarosi Termálfürdőben is hasonló rendezvény lesz). Augusztus 10-én ezek népszerűsítését szolgálta a Magyar Fürdőszövetség által szervezett strandok éjszakája is, amelynek keretében országszerte 40 helyen várták különleges éjszakai akciókkal a fürdőzőket.

(Vegye figyelembe, hogy a cikk több mint 60 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek).