Talán így ősszel, illetve télen a leghangulatosabba hévízi tófürdő. A termálvíz hőmérséklete ilyenkor 30 fok körüli és egyre gyakrabban alakul ki párasapka a tó felett. Egy hévízi akció keretében most ezt az élményt kedvezményes áron tapasztalhatják meg a Hévízre érkező vendégek. A “Téli Álom Hévízen” akció keretében a három napos szállást foglalók egy napot ajándékba kapnak. Ezen felül egy órás belépő jár nekik a hévízi korcsolyapályára. Ajándékba kapnak egy mézeskalácsot, valamint ingyenesen parkolhatnak a településen.

Az akció november első napjától jövő év március elejéig tart, és hétköznapi szállásfoglalás esetén érvényes. A Téli Álom Hévízen ajánlat gyakorlatilag a város minden jelentősebb szálláshelyén elérhető. A résztvevők pontos listájáról itt tájékozódhat. Érdemes figyelembe venni azt is, hogy egyes szálláshelyek további grátisz ajánlatokkal is kiegészíthetik a fentieket. A NaturMed Hotel Carbonában például ajándék hátmasszázst és a szálloda wellness-részlegének korlátlan használatát is tartalmazza a csomag. Ennél a négycsillagos hotelnél a négy napos ajánlat fejenként 58 700 forintba kerül.

(Vegye figyelembe, hogy a cikk több mint 60 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek).