Kifejezetten a nyugdíjasok számára állított össze egy speciális ajánlatot a Hunguest Hotel Erkel. A Gyulán található négycsillagos szálloda akciója legalább hét éjszakás foglalás esetén érvényes. A vendégek félpanziós ellátást vehetnek igénybe, délben levesbüfével. A gyógyfürdőbe szóló jegyre nem kell külön költeniük, hiszen a foglalási időszakra korlátlan használatú belépőjegyet kapnak a Gyulai Várfürdőbe.

Az akcióra még picit várni kell, mert november 4-től vehető igénybe, egészen karácsony első napjáig. A csomagajánlat kétágyas standard szobában, fejenként és éjszakánként 7900, a várra néző szobákban 8900 forintba kerül. Azaz egy hetes tartózkodás két személyre 110 600, illetve 124 600 forintot tesz ki. Egyedül érkezőknek jó hír, hogy a hotel nem számít fel egyágyas felárat.

Amit nem tartalmaz a fenti ár: az idegenforgalmi adót, a parkolást és a fürdőköntös használatát. Az adó mértéke fejenként és éjszakánként 380 forint, a pakolás napi 700, a fürdőköntös pedig 600 forint mosatásonként. Az akcióról további információkat itt talál.

(Vegye figyelembe, hogy a cikk több mint 60 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek).