Jövő héten pénteken és szombaton, azaz november 9-10-én „Karosi libaságok” néven programok várják a vendégeket Zalakaroson. Pénteken délután öt órakor kezdődik a rendezvény. Ekkor dödölle és újbor kóstolót tartanak a gyógyfürdő előtti téren. Másnap egész napos tűzzománcos oktatás lesz a  Zalakaroshoz közeli Kisrécsén található Kendlimajor Művészeti Szabadiskolában (a honlapjuk ezen az oldalon érhető el).

Karoson a termálfürdőben délelőtt 10 órától „úszik a liba” címmel ügyességi vetélkedőkön lehet részt venni. 14 órától lámpás készítés lesz a fürdő főépületében, majd délután a fürdő előtti téren tűzzsonglőr bemutatót tartanak. 17:15-kor a gyógyfürdő elől jótékonysági lámpás felvonulás indul a templomhoz. Mindezeken felül a főtéren egész napos kirakodóvásár, valamint borászatok pavilonjai várják a Zalakarosra érkező vendégeket.

(Vegye figyelembe, hogy a cikk több mint 60 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek).

Zalakarosi Fürdő március 16.