November végéig heti három alkalommal ingyenes szolgáltatásokat, illetve kedvezményes belépőjegyeket kínál a kisújszállási gyógyfürdő. Ezen a héten szombaton éjszakai fürdőzést is tartanak.

Ebben a hónapban számos akcióval várja a vendégeit a Kumánia Gyógyfürdő. A kisújszállási fürdőbe érdemes hétköznaponként is ellátogatni, ugyanis keddenként, szerdánként és csütörtökönként különféle kedvezmények vehetők igénybe. A keddi napokon minden belépőt féláron kínálnak, azaz egy egész napra szóló felnőtt jegy 600, a nyugdíjas- és a diákjegy 500 forintért vásárolható meg. (Helyi lakosoknak pedig 500, illetve 400 forintért). Szerdánként ingyen lehet szaunázni, csütörtökönként pedig külön díjfizetés nélkül használható a csúszda.

Most szombaton, azaz november 10-én éjszakai fürdőzést tartanak a Kumániában. Ennek keretében a létesítmény nem 19 óráig, hanem éjfélig tart nyitva. A 19 és 20 óra között érkező vendégek ajándékba kapnak 3 dl forró italt. Az éjszakai belépőjegyek ára 1200 forint.

Mindezeken felül bérletvásárlási akciót is hirdetett a kisújszállási fürdő. A bérlet 183 alkalommal használható fel – belépésenként akár több személy is igénybe veheti – egészen jövő év április 15-ig. A kedvezményes bérlet november 16-ig vásárolható meg 32 400 forintért, helyi lakosoknak pedig 24 300 forintért. Magyarán, akik mind a 183 alkalmat ki tudják használni, kevesebb mint 200 forintért tudnak belépni a Kumánia Gyógyfürdőbe.

(Vegye figyelembe, hogy a cikk több mint 60 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek).