Egészen a karácsonyi ünnepekig tartó wellness akciót kínál a kehidakustányi fürdőhöz tartozó két szálláshely. Az ajánlat félpanziós ellátást, a termálfürdőbe való korlátlan belépést, fürdőköpeny- és törölköző használatot, a fürdő szauna részlegének és a fitnesz-termének díjtalan használatát, a gyerekeknek pedig egész napos animációs programot is tartalmaz. Az autók külön díjfizetés nélkül zárt parkolóban hagyhatók, a szobákban pedig wifi áll a vendégek rendelkezésére.

Az akció a Kehida Termál Hotelben, vagy a Hertelendy Házban vehető igénybe. Mindkét szálláshely négycsillagos. Utóbbinál az ár tartalmazza a saját wellness részleg használatát is. Ajánlat december 22-ig él és legalább két éjszakás foglalás esetén érvényes. A hotelben mindez felnőtteknek éjszakánként 14 100 forintba kerül, a Hertelendy Házban pedig 11 000 forintba. Az egyágyas felár a két szálláshelynél 4200, illetve 3200 forint. Öt év alatti gyermekeknek a szállás ingyenes, 12 éves korig pedig fejenként és éjszakánként 8000, illetve 7300 forintba kerül. Kehidakustányban az üdülőhelyi díj 18 és 70 év között fizetendő, az összege pedig éjszakánként 300 forintot tesz ki.

(Vegye figyelembe, hogy a cikk több mint 60 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek).