A gesztenye köré szervezett wellness hétvégét ajánl a zalakarosi Hotel Damona (korábbi nevén Mendan). A jövő hétvégén, azaz november 23-25. között szállás foglalókat különleges gasztronómiai kínálattal várják, ráadásul a gyerekprogramokkal is készülnek. Ennek keretében a játszóházukban festéssel, gesztenyés karkötő készítéssel, gesztenyés ügyességi vetélkedővel, gesztenye- figura és ajtódíszek készítésével fogják szórakoztatni a legkisebbeket. A felnőtteknek különleges szauna-szeánszokat kínálnak. A hétvége alatt pedig az éttermük kínálata is igazodik a gesztenyés tematikához, így rumos gesztenyekrémlevest, gesztenyés- sülteket és desszerteket is ki lehet próbálni.

Az ajánlat büféreggelit és látványkonyhával bővített büfévacsorát, azaz félpanziós ellátást tartalmaz. A vendégek igénybe vehetik a szálloda saját fürdőrészlegét és annak minden szolgáltatását, beleértve a szépségápolási tanácsadást és az éjszakai fürdőzést. Mindez kétágyas classic szobában fejenként és éjszakánként 13 ezer forintba kerül. A napi 400 forintos idegenforgalmi adót és a napi 600 forintos parkolási díjat nem tartalmazza. További részletek a szálloda honlapján olvashatók.

(Vegye figyelembe, hogy a cikk több mint 60 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek).