Ahhoz képest, hogy év végén lejárnak, még mindig rengeteg üdülési csekk van a munkavállalóknál. Több szálloda és termálfürdő is akciót hirdetett ezek felhasználására.

Már csak év végéig használhatók fel az üdülési csekkek. Ehhez képest még egy hónappal ezelőtt is kétmilliárd forintnyi beváltatlan csekk hevert parlagon a munkavállalóknál. Az ősz folyamán több szálláshely is akciót hirdetett a csekkek felhasználására. A zalakarosi Hotel Napfény külön csomagot állított össze, amiben két éjszakás szállás fejenként 15 990 forintért vehető igénybe, amennyiben üdülési csekkel fizetnek. Szintén egy zalakarosi hotelben, a Karos Spában a csekkel fizető vendégek plusz egy éjszakát tartózkodhatnak a szállodában, amennyiben legalább két éjszakát töltenek ott. (Utóbbi akciót SZÉP Kártya esetén is igénybe lehet venni).

Berekfürdőn, a Thermal Hotel Szivekben év végéig 10 százalék kedvezménnyel foglalhatnak szállást az üdülési csekkel érkező vendégek, ennek a feltétele itt is legalább két éjszakás foglalás. A Danubius Hotels szállodáiban az üdülési csekkel – és SZÉP Kártyával – fizető vendégek 10 ezer forint értékű Mol üzemanyag utalványt kapnak ajándékba. Ehhez legalább 50 ezer forint értékben kell szállást foglalni náluk és a fizetésnél részben, vagy egészben valamelyik cafeteria utalványt kell használni.

Bükfürdőn a termálfürdőben váltható be az üdülési csekk, ott év végéig ajándékutalvány is vásárolható belőle, ami jövő nyárig használható fel, de erről már írtunk. Kehidakustányban pedig variálható is a szállásfoglalás és az fürdőbelépő vásárlás. A Kehida Termál akciójában ugyanis szintén ajándékutalványra lehet beváltani év végégig az üdülési csekkeket, ami a komplexum bármely szolgáltatásánál felhasználható a jövő évben. Év végéig pedig akár még utazni is lehet a csekkekkel, ugyanis a MÁV-nál december 31-ig a menetjegyekért is lehet a kifutó cafeteria utalvánnyal fizetni.

(Vegye figyelembe, hogy a cikk több mint 60 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek).