A termálfürdők többségében a hagyományos fürdőkezelések mellett általában számos wellness-szolgáltatás is elérhető. Megnéztük néhány fürdő esetében, hogy melyek a legdrágább wellness-kezeléseik.

Zalakaroson a termálfürdőben a csakra- és lávaköves masszázst mérik a legdrágábban, a 60 perces masszázs 9000 forintba kerül. A lávaköves masszázsról és hatásáról egyébként nem is olyan régen írtunk, amit ide kattintva olvashat. Zalakaroson a következő árkategóriát a különféle aromamasszázsok képviselik, de ebbe a kategóriába tartoznak a csokoládés és mézes masszírozások is, amelyek egységesen 8350 forintos áron érhetők el.

A Sárvári Fürdő wellness-kezelései között már találni az előbbieknél lényegesen drágábbakat is. A plafont az ayurvéda szinkron masszázs jelenti a maga 19 500 forintos árával. Ezután a páros illatos lávaköves masszázs következik 15 800 forintért. A szimpla lávaköves kezelés egyébként már 7800 forintból kijön. A szóló kezelések között a legdrágábban a pránanadi masszázst mérik, ami 90 percig tart és 12 500 forint.

Harkány masszázsBükfürdőn a termálfürdőben 9000 forintba kerül a legborsosabb árú wellness-kezelés, ami 30 perces ligetszépe olajos aromamasszázst és 30 perces ligetszépe olajos pakolást foglal magában. A következő kategóriába a 8300 forintba kerülő páros tartozik, ami 30 perces relaxáló fejmasszázst és 30 perc algás iszappakolást tartalmaz.

A Miskolctapolcai Barlangfürdő aquaterápiás részlegében a teljes testes nyirokmasszázsért kell a legtöbbet, egészen pontosan 10 500 forintot fizetni, de ehhez tartozik egy ingyenes paraffinos kézápolás is. Kétszemélyes kezelés érhető el 9900 forintért, ami hévízi tőzegláp iszapfürdőt, frissítő testmasszázst és egy-egy alkoholmentes koktélt foglal magában.

Kehidakustányban a termálfürdőben az anticellulit testkezelés 12 000 forintba kerül. A kehidai fürdőben elérhető számos masszázs közül a thai masszázs a legdrágább, az 50 perces masszírozás tarifája ugyanis kereken 9000 forint.