• A klasszikus fürdőgyógyászati kezelések számos egyéb wellness- és gyógyászati szolgáltatással is kiegészíthetők a cserkeszőlői fürdőben.

  • Az egészségbiztosítás által támogatott kúracsomagot igénybe vevő vendégeket külön szállásajánlattal várja a Solaris Apartman & Resort.

Az ország legnépszerűbb termálfürdős üdülőhelyei közé tartozó Cserkeszőlőn a gyógyfürdőn belül egy gyógyászati központ is működik. Itt előzetes bejelentkezés alapján reumatológiai, ortopédiai és bőrgyógyászati szakorvosi rendelés érhető el. Az orvosok pedig helyben fel tudják írni a szükséges fürdőgyógyászati kezeléseket.

A cserkeszőlői fürdőben az egészségbiztosító támogatásával gyógyvizes medencefürdő, gyógyvizes kádfürdő, iszappakolás, súlyfürdő, szénsavas fürdő, orvosi gyógymasszázs, víz alatti vízsugármasszázs és a víz alatti csoportos gyógytorna érhető el.

Az év elején a gyógyászati kezelésekre egy akciót is hirdetett a fürdő. Ennek keretében a medencefürdő és további három kezelés, valamint a minden medencébe érvényes belépő, vagy egy sószoba belépő 1200 forintos napi csomagáron vehető igénybe.

Érdemes tudni, hogy a gyógyfürdőben a fentieken túl további gyógyászati kezeléseket is igénybe tudnak venni. Az orvosi gyógymasszázs mellett lehetőség van további wellness- és illóolajos masszázsokra, vagy akár szárazföldi gyógytornára is. Továbbá olyan elektroterápiás kezelésekre, mint a fájdalomcsillapítás során alkalmazható TENS, az elektromos idegstimulációra alkalmas MENS, vagy a szelektív ingeráram kezelés.

A gyógyászati központban mágneses, valamint Bioptron lámpás kezelések, ultrahangos és galvánkezelések is elérhetők. A légzőszervi betegeknek ajánlják a sószoba használatát, ami egyébként jelenleg szintén akciós áron érhető el a fürdőben.

Cserkeszőlő gyógyászatAkik a társadalombiztosítás által támogatott gyógyászati kezeléseket vesznek igénybe a gyógyfürdőben, azokat egy külön szállásajánlattal várják a Solaris Apartman & Resortban. A fürdővel pont szemben lévő színvonalas apartmanház csomagajánlatát azok vehetik igénybe, akik háziorvosi beutalóval érkeznek Cserkeszőlőre és legalább 6 éjszakát maradnak.

Ebben az esetben az apartmanház rendkívül kedvező, fejenként 4900 forint/éjszaka áron biztosítja a szállást. A szállásdíjon felül a gyógyfürdőben fizetendő a kúracsomag ára, ami jelenleg napi 1200 forintba kerül. Az ajánlat 2 fő érkezése esetén érvényes, 1 fős foglalásra is lehetőség van, de ebben az esetben egyedi ajánlatot ad az apartmanház.

Solaris CserkeszőlőA csomagár magában foglalja a szállásdíjat, a zárt parkoló és a vezeték nélküli internet használatát, de még fürdőköntöst is bekészítenek a szobába. Az apartmanház felár ellenében reggelit, vagy akár félpanziós ellátást is tud biztosítani.

Solaris Apartmanház CserkeszőlőA cikk megjelenését a Solaris Apartman & Resort támogatta.