• Hévízen is el lehet csípni kedvező szállásajánlatokat.

  • Olyan akciós csomagajánlatokat kerestünk, amelyek wellnessrészleg-használatot is magunkban foglalnak.

Nem véletlen, hogy Hévíz a legkedveltebb hazai úti célok közé tartozik. A világszinten is kuriózumnak számító gyógyvizű tó és a körülötte lévő erdő különleges hangulatot kölcsönöz az üdülőhelynek, így évről évre sokan látogatnak el a városba.

Kerestünk olyan akciós szállásajánlatokat, amelyek révén pár napot igen kedvező áron tölthetnek el Hévízen. A szálláshelyek között három- és négycsillagos szálloda, valamint apartmanház is található. A lejjebb görgetve található csomagajánlatok közös pontja, hogy 2 fő és 3 nap / 2 éjszakás tartózkodás esetén érvényesek. Ugyanakkor azoknak is érdekesek lehetnek ezek a csomagok, akik hosszabb tartózkodást terveznek, hiszen mindegyik ajánlat biztosít hosszabbítási lehetőséget is.

Frissítő wellness napok Hévízen: a háromcsillagos szálloda ajánlata reggelit és a wellness részlegük használatát is magában foglalja. A csomag tartalmaz egy kedvezményes masszázs kupont is, továbbá egyéb kedvezményeket is, például a Tófürdőbe szóló belépő árából is. A szálláscsomag teljes ára 73.800 forint, akciós ára 28.850 forint.

Wellness pihenés marokkói hangulatban: a különleges hangulatú négycsillagos hotel ajánlata félpanziós ellátást tartalmaz. A vendégek korlátlanul használhatják a szálloda wellness részlegét. Ezen felül érkezéskor török teakülönlegességet, masszázs kupont kapnak és kedvezményesen válthatnak belépőt a Tófürdőbe. A szálláscsomag eredeti ára 59.920 forint, akciósan viszont csak 39.990 forintba kerül.

Üdítő kikapcsolódás Hévízen: ennél az ajánlatnál egy 6 év alatti gyermek szállásdíját is magában foglalja a csomag. Ez reggelit, vacsorát, délben levesbüfét, délután kávét, süteményt tartalmaz. Ennek a szállodának is van saját wellness részlege, ami természetesen a vendégek rendelkezésére áll. A csomagajánlat eredeti ára 65.500 forint, akciósan viszont 38.900 forintért érhető el.

Nyugodt kikapcsolódás Hévízen: a város központjában található hotel ajánlata reggelit tartalmaz, de a vendégek korlátlanul használhatják a szálloda wellness részlegét is. Ez a szálláshely is kedvezménnyel biztosít Tófürdő belépőt a vendégei számára. A csomag teljes ára 45.500 forint lenne, viszont most az akció keretében 33.900 forintért foglalható.

Frissítő kikapcsolódás Hévízen: az apartmanházas szállások kedvelőinek lehet jó választás ez a csomagajánlat, ami egy 5 év alatti gyermek szállásdíját is tartalmazza. Az akciós csomag reggelit, wellness részleg használatot, masszázs kupont, kedvező árú Tófürdő belépőt, délutáni kávézást is tartalmaz. A csomag teljes ára kereken 51.000 forint lenne, viszont most 21.990 forintért is elérhető.