• Jó áron kínált termálfürdős szállásajánlatokat kerestünk.

  • Hévízi, miskolctapolcai, gyulai, egerszalóki, zalakarosi ajánlatokat is találtunk.

  • Némelyik szálláshely saját fürdőrészleggel is rendelkezik.

Az ország minden részéről kerestünk olyan szállásakciókat, amelyek révén valamelyik termálfürdő közelében lehet pihenni néhány napot. Sok szállás kedvezményt kínál a közeli fürdőbe szóló belépőjegyek árából, esetleg bizonyos számú fürdőbelépőt ingyen is biztosítanak. Ráadásul pont olyan szállásokat találtunk, amelyek többsége saját fürdőrészleggel is rendelkezik.

A lenti csomagárak esetében érdemes azért tudni, hogy a hétvégi tartózkodásért némi felárat számítanak fel a szállodák és az üdülőhelyi díjat is a csomagáron felül kell fizetni. Azt is fontos megjegyezni, hogy minden esetben lehetőség van a tartózkodási idő meghosszabbítására.

Kezdjük azokkal, amelyek hamarosan lejárnak.

Miskolctapolca: a saját wellness centrummal rendelkező háromcsillagos szálloda által hirdetett akció 2 fő 3 nap/2 éjszakás tartózkodása esetén érvényes. Az akciós ár 39.900 forint. A csomag magában foglalja a svédasztalos reggelit, vacsorát, a wellness részleg használatát, szaunaszeánszokon való részvételt és masszázskedvezményt. Akik ellátogatnának a Miskolctapolca Barlangfürdőbe, azok a szálloda recepcióján kedvezményes áron vásárolhatnak fürdőbelépőt.

Gyula: négycsillagos hotel hirdette meg az akciót, ami 2 fő részére, 3 nap/2 éjszakás tartózkodás esetén érvényes. A wellness centrum használatát és masszázskupont is tartalmazó csomagár 42.990 forint. A Gyulai Vár szomszédságában lévő szálloda ajánlatánál félpanziós ellátást vehetnek igénybe a vendégek.

Zalakaros: a kedvelt zalai üdülőhelyen háromcsillagos szálloda kínál 2 fő részére 3 nap/ 2 éjszakás csomagot, jelentős kedvezménnyel, mindössze 27.600 forintos áron. Mit tartalmaz a csomagajánlat? Bőséges büféreggelit, személyenként egy-egy alap belépőt a Zalakarosi Fürdőbe, ingyenes klubszoba és gyerekjátszó használatot.

Érdemes a lenti akciókat is megnézni. Ezeknél nincs időkorlát, de a csomagok limitált számban állnak rendelkezésre.

Hévíz: itt elsőre írjuk az árat, mert nagyon kedvező! 21.990 forint a szállásdíj, amit 2 fő (s mellettük akár egy 5 éven aluli gyermek) 3 nap/2 éjszakás tartózkodása esetén érvényes. Az apartmanház ajánlata ráadásul reggelit és a wellness részleg használatát is tartalmazza. Persze ha már Hévízen járnak, akkor érdemes ellátogatni a Tófürdőbe is, ahová a szálláshely kedvezményes áron tud – 3, 10 és 20 órás – belépőket biztosítani.

Egerszalók: négycsillagos hotel kínál 2 fő részére 3 nap/2 éjszakás csomagot. Az eredeti árból 39 százalékos kedvezményt biztosítanak, így az ára 51.900 forint. A szállásdíj tartalmazza a büféreggelit és büfévacsorát, a hotel saját fürdőrészlegének a korlátlan használatát.

Demjén: az Egerhez közeli üdülőhelyen apartmanos ellátással várják a vendégeket. Az ajánlat 2 főre és 3 nap/2 éjszakás tartózkodás esetén érvényes. A 28.900 forintos csomagár reggelit és az üdülőparkhoz tartozó termálfürdő használatát is tartalmazza.