• Találtunk néhány egész jó szállásakciót Hajdúszoboszlón.

  • Akad köztük olyan, ami teljes ellátást tartalmaz, vagy éppen a szálláshely saját wellness részleggel is rendelkezik.

A belföldi turisták egyik legkedveltebb úti céljának számít Hajdúszoboszló. Nem véletlen, hiszen a városban található az ország legnagyobb területű fürdője a Hungarospa, aminek a napokban már a szabadtéri részét is megnyitották. Nemcsak a mérete nagy, hanem a szolgáltatásai is széles körűek, gyógyfürdő, élményfürdő, csúszdapark, rengeteg szabadtéri medence is található a Hungarospa területén.

Érdemes lehet akár csak pár napra is ellátogatni Hajdúszoboszlóra, ezért kerestünk néhány szállásakciót a városban. A lenti ajánlatok mindegyike 2 fő esetén és 3 nap/ 2 éjszakás, illetve 4 nap/ 3 éjszakás tartózkodás esetén érvényes. Azonban mindegyik ajánlatnál hosszabb tartózkodásra is lehetőség van.

All inclusive feltöltődés Hajdúszoboszlón: a színvonalas wellness szálloda teljes ellátást – reggeli, ebéd, vacsora – tartalmazó csomagot kínál a 3 nap / 2 éjszakára érkező vendégeknek. Sőt, ez a csomag magában foglalja a korlátlan napközbeni italfogyasztást is, valamint a szálloda wellness részlegének a használatát. A vendégek az Aqua-Palace élményfürdőbe kedvezményes áron vásárolhatnak belépőjegyet. A csomagajánlat teljes ára 99.600 forint, viszont most akciósan 37.990 forintért érhető el.Ennél az ajánlatnál nem árt sietni a foglalással, mert már nagyon fogynak a megvásárolható csomagok, ez is mutatja, hogy kedvező ajánlatól van szó.

Élményteli felfrissülés Hajdúszoboszlón: a magas színvonalú apartmanház csomagja 4 nap / 3 éjszaka esetén érvényes. Teljes ellátást, azaz reggelit, ebédet és vacsorát is tartalmaz és a vendégeket egy üveg borral köszöntik az érkezésükkor. A csomag teljes ára 58.800 forint helyett 34.990 forint. Tipp: érdemes 1 éjszakával megtoldani a tartózkodást, ebben az esetben ugyanis az 5. éjszakát ingyen biztosítják!

Frissítő pihenés Hajdúszoboszlón: a háromcsillagos hotel ajánlata 3 nap / 2 éjszaka esetén érvényes. Svédasztalos reggelit, menüválasztásos vacsorát tartalmaz, de a vendégek külön díj fizetése nélkül használhatják a szálloda saját wellness részlegét is. A csomag ára most 43.200 forint helyett 29.990 forintba kerül.

Wellness felfrissülés Hajdúszoboszlón: ahogy a csomagajánlat nevéből is sejthető, egy olyan szálloda ajánlatáról van szó, amelyhez wellness részleget is kapcsolódik. Nem is akármilyen, hiszen náluk melegvizes medence, úszómedence, élménymedence, finn szauna és gőzfürdő is található a fürdőrészlegben. A 3 nap / 2 éjszakára érvényes ajánlat bőséges büféreggelit tartalmaz, az ára pedig nagyon kedvező: 29.900 forint.