• Apartmanos szállásakciókat kerestünk Demjénben és Egerszalókon.

  • Akad köztük önellátó és reggelit is tartalmazó ajánlat, a legolcsóbb csak 15.900 forintba került 2 főre és 2 éjszakára.

A Heves megyei Demjén az újabb termálfürdős üdülőhelyek közé tartozik, hiszen tíz évvel ezelőtt nyitották meg a fürdőt, ami mellé időközben egy barlangfürdő is épült, de a településen már egy termáltó és egy különleges Piramis Fürdő is található. Egerszalók más utat járt be, az ottani vadregényes termálfürdőt sokan kedvelték már a 70-es és 80-as években is, de a mai modern létesítmény alig több mint tíz éve nyitotta meg a kapuit. Mindenesetre manapság már olyan népszerű a két szomszédos település, mint a nagyobb múltra visszatekintő fürdőhelyek.

Körülnéztünk, hogy vannak-e jó szállásakciók Demjénben és Egerszalókon és találtunk is két-két egész kedvező ajánlatot. Mindegyik akció 2 fő és 3 nap/ 2 éjszakás tartózkodás esetén érvényes, de lehetőség van hosszabbításra. Nézzük először a demjéni ajánlatokat…

Tavaszi feltöltődés Demjénben: a barlangfürdő közelében található, 2015-ben átadott vendégház ajánlata nagyon kedvező. Ingyen van a parkolás és a wifi, étkezéseket nem tartalmaz a csomag, de cserébe tényleg nagyon olcsó. 20.000 forint helyett most az akció keretében 15.900 forintba került a 2 éjszakás szállás.

Páratlan pihenés Demjénben: a Piramis Fürdő területén lévő apartmanokban pihenhetnek a vendégek. A csomagajánlat reggelit és a fürdőbe való belépést is tartalmazza. A csomagajánlat 36.000 forint helyett 28.900 forintba kerül.

Páratlan feltöltődés Egerszalókon: a színvonalas apartmanház ajánlata reggelit, valamint a saját wellness részlegük korlátlan használatát is magában foglalja. A szálláshelyen kisebb játszótér, őrzött parkoló és díjmentes wifi is várja a vendégeket. Az egerszalóki csomagajánlat most 37.000 forint helyett 25.990 forintba kerül.

Kikapcsolódás Egerszalókon: ez is apartmanos szállásajánlat, ami tartalmazza a reggelit, az ingyenes parkolást és a vezeték nélküli internet használatát. A 2 éjszakás tartózkodás 30.000 forint helyett a mostani akció keretében 19.990 forintba kerül.