• Még június közepéig van idő arra, hogy igénybe vegyék a Solaris Apartman & Resort kedvezményes szállásajánlatait.

  • Többféle csomagajánlatot is kínál az apartmanház.

A nyári tanítási szünet kezdetéig hátralévő időszakot érdemes kihasználni a termálfürdők kedvelőinek. Ebben a bő egy hónapban ugyanis a fürdők többsége már megnyitja a strandi részét – ahogy a cserkeszőlői fürdő is – viszont nagy tumultusra még nem kell számítani. Igaz ez az üdülésre is, hiszen a főszezon kezdetéig még egész jó szállásajánlatokat el lehet csípni. A Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központtal pont szemben található Solaris Apartman & Resort ajánlatai is ezek közé tartoznak.

A színvonalas apartmanházban nem számítanak fel külön díjat a klíma, a zárt parkoló és a vezeték nélküli internet használatáért. Ráadásul a csomagjaik többsége már tartalmazza a privát termálvíz használatát (azaz a fürdőszobában egy külön csaptelepen keresztül elérhető a cserkeszőlői termálvíz), valamint a napi korlátlan számú átjárást biztosító fürdőbelépőt is.

Az apartmanház két csomagajánlat esetében – Nyári wellness napok és Nyárindító akció – június 14-ig meghosszabbította az érvényességi időt.

Solaris Cserkeszőlő apartmanNyári wellness napok: a legalább két fő, 2 éjszakás foglalása esetén érvényes csomag félpanziós ellátást tartalmaz. Ezen felül a fürdőbelépőt, privát termálvizet, a parkolást és a wifi használatát is magában foglalja.

Nyárindító akció: ez a csomag is minimum 2 éjszakás foglalásnál érvényes, vasárnaptól péntekig, a pünkösdi időszak kivételével. Az ajánlat reggelit, privát termálvíz használatot, fürdőbelépőt, parkolást és ingyenes internethasználatot is tartalmaz.

Solaris CserkeszőlőA lenti két csomagajánlat már csak május végéig érvényes. Amennyiben ezeket vennék igénybe, akkor érdemes igyekezniük a foglalással.

Ajándék éjszaka: ez egy 4=5 akció, ami azt jelenti, hogy 4 éjszakás foglalás esetén egy további éjszakát ajándékba adnak. A feltétel csak annyi, hogy vasárnap érkezzenek és pénteken távozzanak. A csomag az ajándék fürdőbelépőt is tartalmazza a privát termálvíz, a parkolás és a wifi használat mellett.

Államilag támogatott fürdőkúra: ez a szállásajánlat azoknak lehet jó választás, akik a társadalombiztosítás által támogatott fürdőkúrán vesznek részt a cserkeszőlői fürdőben. A minimum 6 éjszakás tartózkodás esetén érvényes szállásdíj ugyanis – 2 fő esetén – csak 4900 forintba került személyenként és éjszakánként. Ezen felül a fizetendő a fürdőkezelések ára. Erre viszont egy akciót hirdetett a gyógyfürdő, ennek keretében a medencefürdő és napi 3 kezelés ára csak 1200 forint. Sőt, egy ajándék szolgáltatás is választható, ami az összes medence használata, vagy sószoba belépő lehet.

 

Solaris Cserkeszőlő

A cikk megjelenését a Solaris Apartman & Resort támogatta.