• Még június közepéig van idő arra, hogy igénybe vegyék a Solaris Apartman & Resort kedvezményes szállásajánlatait.

  • Többféle csomagajánlatot is kínál az apartmanház.

A nyári tanítási szünet kezdetéig hátralévő időszakot érdemes kihasználni a termálfürdők kedvelőinek. Ebben a bő egy hónapban ugyanis a fürdők többsége már megnyitja a strandi részét – ahogy a cserkeszőlői fürdő is – viszont nagy tumultusra még nem kell számítani. Igaz ez az üdülésre is, hiszen a főszezon kezdetéig még egész jó szállásajánlatokat el lehet csípni. A Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központtal pont szemben található Solaris Apartman & Resort ajánlatai is ezek közé tartoznak.

A színvonalas apartmanházban nem számítanak fel külön díjat a klíma, a zárt parkoló és a vezeték nélküli internet használatáért. Ráadásul a csomagjaik többsége már tartalmazza a privát termálvíz használatát (azaz a fürdőszobában egy külön csaptelepen keresztül elérhető a cserkeszőlői termálvíz), valamint a napi korlátlan számú átjárást biztosító fürdőbelépőt is.

Az apartmanház két csomagajánlat esetében – Nyári wellness napok és Nyárindító akció – június 14-ig meghosszabbította az érvényességi időt.

Solaris Cserkeszőlő apartmanNyári wellness napok: a legalább két fő, 2 éjszakás foglalása esetén érvényes csomag félpanziós ellátást tartalmaz. Ezen felül a fürdőbelépőt, privát termálvizet, a parkolást és a wifi használatát is magában foglalja. Ide kattintva minden egyéb információt megtudhat az ajánlatról.

Nyárindító akció: ez a csomag is minimum 2 éjszakás foglalásnál érvényes, vasárnaptól péntekig, a pünkösdi időszak kivételével. Az ajánlat reggelit, privát termálvíz használatot, fürdőbelépőt, parkolást és ingyenes internethasználatot is tartalmaz. A rendkívül kedvező csomagárat ide kattintva tudja megnézni.

Solaris CserkeszőlőA lenti két csomagajánlat már csak május végéig érvényes. Amennyiben ezeket vennék igénybe, akkor érdemes igyekezniük a foglalással.

Ajándék éjszaka: ez egy 4=5 akció, ami azt jelenti, hogy 4 éjszakás foglalás esetén egy további éjszakát ajándékba adnak. A feltétel csak annyi, hogy vasárnap érkezzenek és pénteken távozzanak. A csomag az ajándék fürdőbelépőt is tartalmazza a privát termálvíz, a parkolás és a wifi használat mellett. Itt megtalál minden további információt az ajánlatról.

Államilag támogatott fürdőkúra: ez a szállásajánlat azoknak lehet jó választás, akik a társadalombiztosítás által támogatott fürdőkúrán vesznek részt a cserkeszőlői fürdőben. A minimum 6 éjszakás tartózkodás esetén érvényes szállásdíj ugyanis – 2 fő esetén – csak 4900 forintba került személyenként és éjszakánként. Ezen felül a fizetendő a fürdőkezelések ára. Erre viszont egy akciót hirdetett a gyógyfürdő, ennek keretében a medencefürdő és napi 3 kezelés ára csak 1200 forint. Sőt, egy ajándék szolgáltatás is választható, ami az összes medence használata, vagy sószoba belépő lehet.

A csomagajánlattal kapcsolatos tudnivalókat itt megtalálja.

Solaris CserkeszőlőSolaris Cserkeszőlő apartman

A cikk megjelenését a Solaris Apartman & Resort támogatta.