• A Hungarospa fürdőkomplexumhoz tartozó szálloda kedvező csomagajánlattal várja azokat, akik fürdőgyógyászati kezelések igénybevételével kötnék össze az üdülésüket.

  • A Hungarospa Thermal Hotel saját gyógyászati részleggel is rendelkezik.

Évről évre rengeteg ember nemcsak a szimpla strandolás miatt látogat el Hajdúszoboszlóra, hanem azért, mert valamilyen egészségügyi problémájára szeretne megoldást találni. Számukra jelent most jó lehetőséget a Hungarospa Thermal Hotel „Nyaraljon és gyógyuljon egy időben” nevű kedvezményes csomagajánlata.

Ahogy a csomag neve is utal rá, ezt kifejezetten azoknak kínálják, akik legalább egyhetes hajdúszoboszlói tartózkodás mellett az egészségbiztosító által támogatott gyógyászati kezeléseket is igénybe vennének.

Ehhez ki sem kell mozdulniuk a háromcsillagos, superior besorolású szállodából, ugyanis a hotel saját gyógyászati részleggel is rendelkezik, ahol szakorvosi rendelés is elérhető. A szállodában a klasszikus fürdőgyógyászati kúrák mellett akár elektroterápiás kezelések is a igénybe vehetők, de finn szauna, infraszauna, gőzkabin és sókamra is a vendégek rendelkezésére áll.

Hungarospa Thermal HotelA legalább 7 éjszakás tartózkodás esetén érvényes csomagajánlat félpanziós ellátást, díjmentes wifit és a zárt parkoló ingyenes használatát is tartalmazza.

A fürdőzési lehetőségek terén páratlanul széles választék áll a vendégek rendelkezésére. A szállodának ugyanis saját fürdőrészlege van, ahol három beltéri és egy kültéri gyógyvizes medence található. Ezen felül átjárhatnak a Hungarospa fürdőkomplexumba, ahol a gyógyfürdőt, a strandfürdőt, az Árpád uszodát és az Aqua-Palace élményfürdőt is külön díj fizetése nélkül látogathatják.

Az ajánlat ára ugyan nem tartalmazza az egészségbiztosító által támogatott fürdőkezelések díját, de a naponta legfeljebb négy kezelést tartalmazó csomag igen kedvező, napi 1800 forintos áron vehető igénybe.

Hungarospa Thermal HotelA még június 30-ig érvényes „Nyaraljon és gyógyuljon egy időben” csomag egy és két fő érkezése esetén is igénybe vehető. Az ajánlat pontos árát és minden további tudnivalót megtalál a Hungarospa Thermal Hotel weboldalán.

A cikk megjelenését a Hungarospa Zrt. támogatta.

Hungarospa Thermal Hotel szálloda