• A hűvös, esős idő és a kánikula sem jelent gondot egy cserkeszőlői üdülésnél.

  • Aki nem szeret az időjárás miatt aggódni, annak jó választás az üdülőhely és a Solaris Apartman & Resort.

Az üdülés megtervezésekor nehéz az időjárással kalkulálni. Sajnos egy tóparti, folyóparti nyaralásnak, vagy akár egy városlátogatásnak is alaposan keresztbe tehet az esős, hűvös időszak. Akik szeretnék az „időjárás-faktor” jelentette kockázatot kiiktatni, azoknak ideális választás egy olyan üdülőhely, mint Cserkeszőlő.

A településen található termálfürdőnek köszönhetően nem foghatnak ki rossz időt, hiszen ha úgy alakul, akkor behúzódnak a tágas fedett fürdőrészbe, vagy éppen a fedett kültéri medencéket is választhatják. A beltéren is csúszdázhatnak, vagy éppen a gyógyvizes medencékben pihenhetnek.

Nyilván persze Cserkeszőlőn üdülve is az a legjobb, ha napos, meleg idő van, hiszen ekkor a strandfürdő minden szolgáltatását használhatják. A Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati központ 5 hektáros szabadtéri részén összesen kilenc medence várja a vendégeket. A strandon a klasszikus gyógyvizes ülőmedencék mellett tágas családi élménymedence, hullámmedence, úszómedence és egy különleges ponyvacsúszda is található. Továbbá az idei szezonra felújították a szabadtéri gyerekmedencét is. Azaz minden korosztály számára biztosított a kikapcsolódási lehetőség.

Cserkeszőlő strandfürdőA cserkeszőlői szálláshelyek közül a jó ár-érték arányúak közé tartozik a Solaris Apartman & Resort. A fürdővel szemben található színvonalas apartmanház vendégei külön díj fizetése nélkül használhatják a zárt parkolót, a wifit, a fürdőszobába bevezetett termálvizet, de a szállásdíj már a korlátlan számú átjárást biztosító fürdőbelépőt is tartalmazza.

Solaris CserkeszőlőA családbarát szolgáltatásaik közé tartozik, hogy igény esetén kiságyat, babakádat, etetőszéket készítenek be az apartmanokba. Lehetőség van kerékpár, bringó hintó és gran tour gokart bérlésére, de az épületben még egy fagyizó is működik.

Cserkeszőlő apartmanMindkét csomag 2 fő és legalább 2 éjszakás tartózkodás esetén foglalható, de lehetőség van hosszabbításra is. A reggelit tartalmazó Nyárindító akció vasárnaptól péntekig tartó foglalások esetén érvényes, a pünkösdi időszak kivételével.

A félpanziós ellátást biztosító Nyári wellness napok akár hétvégi érkezés esetén is foglalható, de a pünkösd itt is kivételt jelent.

Cserkeszőlő apartmanA cikk megjelenését a Solaris Apartman & Resort támogatta.