• A senior korosztály számára állított össze egy csomagajánlatot a tiszakécskei Barack Thermal Hotel & Spa.

  • Egy ajándék prémium Kurland kezelést is kapnak a csomagot foglaló vendégek.

A természetközeli, nyugodt helyek kedvelőinek lehet ideális üdülési célpont Tiszakécske, és az ottani Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő, valamint a fürdő területén található négycsillagos szálloda.

A 2014-ben átadott Barack Thermal Hotel & Spa-ban 50 szoba várja a vendégeket. A szállodában a standard szobák mellett lakosztályokat, családi szobákat és mozgássérültek igényeire szabott szobákat is kialakítottak. A hotel egyik új szolgáltatása, hogy a földszinti fürdőszobákban – az akadálymentesített kivételével – közvetlenül elérhető a tiszakécskei termálvíz.

A szálloda kifejezetten az 50 év feletti korosztály számára is kínál egy csomagajánlatot. Aki szeretné a Senior Plusz csomagot igénybe venni, annak nem árt igyekezni, hiszen már csak június 16-ig foglalható.

Tiszakécske 50 felettiekA Senior Plusz csomag a hét bármely napján, de legalább 3 éjszakás tartózkodás esetén érvényes. Az ajánlat félpanziós ellátást tartalmaz, ezen felül a vendégek számára biztosított a díjmentes átjárás a fürdőkomplexumba, valamint a szaunavilágba. Apróság, de a szálláshely vendégbarát hozzáállását mutatja, hogy a távozás napján is zárásig használhatják a fürdő és a szaunavilág szolgáltatásait.

A Senior Plusz csomagot foglalók számára ezen felül biztosított a fürdőköpeny és a strandtörölköző használata. A szálloda és a fürdő teljes területén ingyenes wifi érhető el és a parkolás is ingyenes. A szobákba gyógyvizet készítenek be, hiszen a tiszakécskei víz ivókúraként is alkalmazható. Hétfőn és csütörtökön senior tornán, kedden és szombaton aqua fitneszen vehetnek részt a fürdőben.

A csomaggal jár egy ajándék Kurland kezelés is. 3 éjszakás foglalás esetén ez egy Kurland reggeli ébresztő kezelést jelent, azaz egy meleg illóolajos nyakpakolást, balzsamos talpmasszázzsal. A legalább 4 éjszakás tartózkodást választók pedig egy Kurland tiszai Barack termál kezelést vehetnek igénybe. Ez egy barackos testpakolást jelent, frissítő masszázzsal.

A Senior Plusz csomagajánlatról és a szállodáról minden további információt megtalálhat ide kattintva.

Barack Hotel Tiszakécske