• A tiszakécskei Barack Thermal Resort őszi szállásajánlatai tartalmazzák a fürdőkomplexum használatát is.

  • Akár 1 éjszakás csomag is foglalható, az egyik ajánlathoz pedig ajándék wellness-kezelés is jár.

A nyár napjai már meg vannak számláva, viszont ez azt is jelenti, hogy az üdülőhelyeken hamarosan egy nyugodtabb időszak veszi kezdetét. Óvodába, iskolába mennek a gyerekek, nincs már akkora tumultus az üdülőhelyeken, mint nyáron. Aki teheti, annak érdemes elgondolkodnia egy kora őszi üdülésen. Már csak azért is, mert szeptembertől azért több akciós csomagajánlatot kínálnak a szálláshelyek.

Így van ez a Tiszakécskén található Barack Thermal Resortban is. A júliusban új nevet kapott komplexumon belül 10 medencés gyógy- és élményfürdő, továbbá széles kínálatot nyújtó szaunavilág is található. Szálláshelyből sincs hiány, hiszen 50 szobás, négycsillagos szálloda, 13 Thermal és 12 Prémium apartman, valamint egy 100 parcellás kemping is a vendégek rendelkezésére áll.

A négycsillagos Barack Thermal Hotel & Spa több, szeptember elsejétől érvényes csomagajánlatot is összeállított. Ezeknek a közös pontja, hogy félpanziós ellátást tartalmaznak. Mindegyik csomag magában foglalja a fürdő és a szaunavilág használatát. Ráadásul a vendégek a távozásuk napján sem kell rohanniuk haza, hiszen záróráig használhatják a fürdő és a szaunavilág szolgáltatásait.

Szintén a csomagok része a fürdőköpeny és a strandtörölköző használata, továbbá az ingyenes vezeték nélküli internet is.

Barack Thermal Hotel TiszakécskeLassuljON velünk! – Ez a csomag egészen december elsejéig foglalható, legalább 2 éjszakás tartózkodás esetén. A fentieken felül része egy 1000 forint értékű wellness kupon, 15 és 17 óra között a snack és olvasósarok használata (itt zöldség-gyümölcs válogatás, tea, magazinok, napilapok állnak a vendégek rendelkezésére). Ezen felül ajándék kerékpárhasználatot is tartalmaz a csomag, a szobákban pedig kávé- és teabekészítés is található.

A LassuljON! csomag már 15.900 forint/fő/éj ártól elérhető. További részleteket talál az ajánlatról ide kattintva.

Senior Plusz csomag – legalább 2 éjszakás tartózkodás esetén foglalható, egészen december 20-ig. A megszokott szolgáltatások (fürdő és szaunavilág használat, fürdőköpeny, strandtörölköző) mellett ez egy ajándék wellness kezelést is tartalmaz.

2, vagy 3 éjszakás foglalás esetén: 1x Kurland reggeli ébresztő kezelést (20 perces, meleg illóolajos nyakpakolást, balzsamos talpmasszázzsal).

4, vagy 5 éjszakás foglalásnál: 1xKurland tiszai barack termál kezelést (50 perces, barackos testpakolást frissítő testmasszázzsal).

Ezen felül ennek a csomagnak is része egy 1000 forintos wellness kupon, valamint a kávé- és teabekészítés a szobákban.

A Senior Plusz csomag már 15.900 forint/fő/éjtől foglalható. További információkat talál róla ide kattintva.

Barack termálfürdő TiszakécskeBarack kóstoló csomag – a Barack Thermal Resortban gondolnak azokra is, akik csak egy éjszakát tudnak maradni. Szeptember 8-án és 15-én egynapos csomagot is kínálnak. Ez szintén félpanziós ellátást tartalmaz és a vendégek a távozás napján is zárásig használhatják a fürdőt és a szaunavilágot.

A Barack kóstoló csomaghoz is jár egy 1000 forint értékű wellness kupon. A csomag 17.900 forint/fő/éjtől foglalható, amit akár ide kattintva meg is tehet.

Barack élményfürdő TiszakécskeHelló Ősz csomag a Prémium apartmanokban – akik a szállodai ellátásnál jobban kedvelik az apartmanokat, azoknak lehet jó választás a Prémium apartman. A 12, egyedi tervezésű ház ősfákkal körülvett, nyugodt környezetben található. Az apartmanok klimatizáltak, de fűthetőek is.

A szállásdíj tartalmazza a fürdő szolgáltatásainak a használatát, a parkolásra pedig közvetlenül a házak mellett van lehetőség.

Az ajándék kerékpárhasználatot is tartalmazó Helló Ősz csomag szeptember elsejétől foglalható, immár középszezoni árakon. Lehetőség van akár 1 éjszakás foglalásra is. A szállás alapesetben önellátó (a házak egy jól felszerelt konyhával is rendelkeznek), viszont lehetőség van reggelit is igénybe venni a közeli Barack Thermal Hotel & Spa-ban, illetve akár hidegtál is rendelhető.

Az apartmanos szállásajánlatról minden további információt megtalál ide kattintva.

Barack Prémium Apartman

A cikk megjelenését a Barack Thermal Resort támogatta.