• Bőven találni fürdős akciókat, ebbe beleértve a belépőjegyekre és a fürdőgyógyászati kezelésekre vonatkozó kedvezményeket is.

  • A nyugdíjasokat különösen sok akcióval várják a fürdők.

Celldömölk: a Vulkánfürdő egy nagyon jó, egész októberben érvényes akcióval állt elő. A napi és a 3 órás belépők árából is jelentős kedvezményt kínálnak. Például a napi felnőtt jegy most csak 1650 forint, a napi nyugdíjas belépő 1500 forint. Ugyanezeknek a 3 órára érvényes változata pedig 1200 és 1050 forintba kerül.

Hajdúnánás: keddenként a nyugdíjas igazolvánnyal rendelkező vendégek 1200 forintért válthatnak napi belépőt a gyógyfürdőbe. Szerdánként pedig a szaunával kombinált fürdőbelépő 2000 forintba kerül. Akik október végén tervezik a Hajdúnánási Gyógyfürdő felkeresését, azok számoljanak azzal, hogy október 26-tól 30-ig karbantartás miatt zárva tartanak, viszont október 31-én már újból megnyitnak. A karbantartási szünet november 2. és 6. között lesz!

Hajdúszoboszló: elsősorban a gyógyászati akció érdemel említést a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő esetében. Akik kifejezetten gyógyulási céllal keresik fel a fürdőt, azoknak érdemes elgondolkodni a tb-s kúracsomagon, hiszen a napi gyógyfürdő belépőnél olcsóbban, jóval több szolgáltatást kaphatnak.

Kisújszállás: még október 15-ig érvényes a Kumánia Gyógyfürdő csúszdajegyes akciója, ennek keretében minden 10 év feletti vendég grátisz csúszdajegyet kap ajándékba. Ezen felül egy vonzó bérletakciót is kínálnak, ami még október 18-ig érvényes: az 5 alkalmas bérletek mellé 1 alkalom, a 10 alkalmas bérletek mellé 2 alkalom ajándékba jár. Ráadásul most a 10 alkalmas bérletet akár 2 fő is használhatja.

Mezőkövesd: a Zsóry Gyógyfürdő meghosszabbította a fedett uszoda és élményfürdőre vonatkozó kedvezményét. Ez azt jelenti, hogy munkanapokon az uszoda-élményfürdő kiegészítő jegy ára továbbra is csak 1000 forint. Érdemes azt is tudni, hogy reggel 9-ig a fedett uszoda az alap belépővel is látogatható.

Miskolctapolca: októberre egy hétfői és egy szerdai kedvezményt is hirdetett a Miskolctapolca Barlangfürdő. A hét első napjain a nyugdíjas fürdőbelépő 2000 forintba kerül, szerdánként pedig a diákok fürdőzhetnek 2000 forintért. (A diák és nyugdíjas napi fürdőbelépő ára máskülönben 2500 forint).

Orosháza – Gyopárosfürdő: november 17-ig elérhetők a fürdő akciós gyógykezelései. Ez olyannyira akciósat jelent, hogy ingyenesek a tb-s kezelések, amennyiben 4 feltétel egyszerre teljesül. Gyopárosfürdőn a kezeléseket november 17-ig el kell kezdeni, 4x15db gyógykezelést kell felvenni, csak azokra érvényes, akik idén legfeljebb egy 4×15-ös gyógykúrán vettek részt, a negyedik feltétel pedig az, hogy érvényes TAJ-kártyájuk legyen. A lehetőségről további információkat talál a honlapjukon.

Sárvár: a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő nagyon elkényezteti a nyugdíjas vendégeket, hiszen párhuzamosan többféle kedvezményt is kínál számukra. Ezek közé tartozik a keddi félárú fürdőbelépő, vagy az, hogy a „nyugdíjas útlevéllel” minden hatodik fürdőlátogatás ingyenes, de kedvezményes menüt, cukrászdai akciót és szaunakedvezményt is kínálnak számukra. Mindezekről további részleteket a fürdő weboldalán talál.