• Nem kell fürdőbelépőre költeni és ingyenes a zárt parkoló használata.

  • Sőt, most a hajdúszoboszlói Hungarospa Thermal Hotel még a támogatott gyógyászati kezelések költségét is átvállalja.

Mit szólnának egy olyan szállásajánlathoz, aminek keretében díjmentesen látogatnak egy gyógyfürdőt, valamint egy élményfürdőt, továbbá a gyógyászati kezelésekért sem kell külön fizetniük? A hajdúszoboszlói Hungarospa Thermal Hotel őszi-téli akciója révén ez most bárki számára elérhető.

A december 22-ig foglalható csomagajánlat díjai eleve rendkívül kedvezőek. Ráadásul annyi grátisz szolgáltatást adnak hozzá, ami ritkaságszámba megy. A Hungarospa Thermal Hotel törzsvendégei már megszokhatták, hogy a szálloda saját gyógyvizes medencéit külön díj nélkül használhatják. Továbbá ingyen átjárhatnak a szomszédos Hajdúszoboszlói Gyógyfürdőbe, és – az elutazásuk napja kivételével – az Aqua-Palace fedett élményfürdőbe is. Sőt, a hotel vendégei számára zárt parkolót is biztosítanak, szintén díjmentesen.

Azonban most mindezeken felül a szálloda a társadalombiztosítás által támogatott gyógyászati kezelések díját is átvállalja (minimum 4 éjszakás tartózkodás esetén, hétköznapokon). Ennek a költsége amúgy napi 1900 forint lenne fejenként.

Érdemes azt is tudni, hogy a Hungarospa Thermal Hotel saját gyógyászati részleggel is rendelkezik, így a kezelések házon belül elérhetők. Megéri ezeket igénybe venni, hiszen tovább fokozzák a gyógyvizes fürdőzés hatását. A szálloda kínálatába olyan gyógykezelések tartoznak, mint például az iszappakolás, súlyfürdő, vízsugármasszázs, szénsavas kádfürdő, gyógytorna, orvosi gyógymasszázs, valamint számos elektroterápiás kezelés.

Hungarospa Thermal HotelA csomagajánlat már 2 éjszakás tartózkodástól foglalható és félpanziós ellátást tartalmaz. A vendégek számára fürdőköpenyt biztosítanak és díjmentes a vezeték nélküli internet használata is. Azt se felejtsék el, hogy év végéig idegenforgalmi adót sem kell fizetniük a szállásdíjon felül.

A hotel honlapján akár egyből le is foglalhatják a szállásukat.

Hungarospa Thermal Hotel

A cikk megjelenését a Hungarospa Zrt. támogatta.