• Kezelésenként mindössze 50 forint a támogatott fürdőgyógyászati kezelések önrésze.

  • Jövő szerdától egy órával tovább tart nyitva a fürdő.

A Békés megyei Gyomaendrődön található Liget Gyógyfürdőt nemrég már ajánlgattuk. Ugyanis olyan akciót hirdettek a támogatott fürdőgyógyászati kezelésekre vonatkozóan, aminél nehéz most kedvezőbbet találni.

Az akciójuk lényege, hogy a 60 darabos gyógyászati csomag ára kezelésenként csak 50 forint. A betegnek vállalnia kell, hogy mindegyik felírt kezelést felveszi. Miután napi négy kezelést lehet igénybe venni, ez azt jelenti, hogy egy napra mindössze 200 forint önrész jut. A gyógyászati akció eredetileg november 30-ig volt érvényes, viszont most meghosszabbították december 31-ig.

November 2-tól változik a gyógyfürdő nyitvatartási ideje, egy órával tovább lesznek nyitva. Ez azt jelenti, hogy 10 és 19 óra között tart nyitva a Liget Gyógyfürdő a hét minden egyes napján. A beltéri gyógymedencék állnak majd a vendégek rendelkezésére, ezeket zárás előtt fél órával kell elhagyni.

A finn szauna majd szerdánként, szombatonként és vasárnaponként működik 14 és 18:30 között. A gyógyászati kezelések mellett az egészségmegőrző szolgáltatások, így például a wellness masszázsok, köpölyözés is elérhetők maradnak. A fürdőn belüli szálláshelyek közül a vendégszobák továbbra is foglalhatók.

Gyomaendrőd Liget Gyógyfürdő gyógymedence

A gyógyászati akcióval és a változó nyitvatartási idővel és medencekínálattal kapcsolatban minden egyéb tudnivalót megtalál a fürdő honlapján és Facebook oldalán.