• Black Sale néven egy hétig elérhető akciót hirdetett a tiszakécskei Barack Thermal Resort.

  • Ebben az időszakban jelentős kedvezménnyel kínálják a szálláslehetőségeket, illetve a fürdő- és szaunabelépőket. Ráadásul a fürdőkomplexum nyitvatartási idejét is meghosszabbították.

Budapesttől 120 kilométerre, Kecskeméttől pedig mindössze 34 kilométerre fekvő Tiszakécske kiváló úti cél lehet azoknak, akik természetközeli helyen, a Tisza partján pihennék ki a hétköznapok fáradalmait.

A tiszakécskei Barack Thermal Resorton belül a vendégek semmiben nem szenvednek hiányt. A 10 medencés fürdőben minősített gyógyvízzel töltött medencékben regenerálódhatnak, az aktívabb vizes kikapcsolódást keresőket pedig élménymedence, valamint az úszómedence várja. A komplexumhoz egy minden igényt kielégítő szaunavilág is tartozik.

Black Sale néven egy nagyon kedvező, mostantól pusztán egy hétig (október 21-ig) elérhető akciót hirdettek. Ennek keretében jelentős árengedménnyel kínálják a négycsillagos hotel két szálláscsomagját, az apartmanokat, továbbá a fürdő- és szaunabelépőket.

A Barack Thermal Hotel & Spa esetében a Színpompás Barack és a Téli Termál Relax csomagajánlatokból biztosítanak hétköznap 15 százalékos, hétvégén 10 százalékos kedvezményt. Mindkét szálláscsomag számos ingyenes szolgáltatást foglal magában. A komplexumban található apartmanok esetében is hétköznap 15 százalékos, hétvégén 10 százalékos árengedmény vehető igénybe a Black Sale kedvezménnyel.

Sőt, azoknak is érdemes kihasználniuk az akciót, akik Tiszakécskén, vagy a vonzáskörzetében élnek és fürdőrészleget, vagy a szaunavilágot keresnék fel. A Black Sale akció révén ugyanis az online megváltott fürdő- és szaunabelépők árából 20 százalékos kedvezményt kaphatnak.

A Black Sale akcióról, valamint a kedvezmények igénybevételéhez szükséges kuponkódokról itt, a fürdő honlapján minden tudnivalót megtalál.

Jacuzzi medence Barack Tiszakécske

Érdemes azt is tudni, hogy sok más fürdővel ellentétben a Barack Gyógy- és Élményfürdő nyitvatartási ideje nem rövidül, hanem a mai naptól kezdődően éppen meghosszabbításra kerül. Ez azt jelenti, hogy minden pénteken és szombaton 9-től 22 óráig, a hét többi napján pedig 9-től 20 óráig várják a fürdőzőket.

A szaunavilág vasárnaptól csütörtökig továbbra is 10 órától 19:45-ig tart nyitva, viszont a pénteki és szombati nyitvatartási idő szintén hosszabb lett, így ezen a két napon csak 21:45-kor zárnak.

Barack Termál kültéri gyógyvizes medence

A cikk megjelenését a Barack Thermal Resort támogatta.