• A nyugdíjasok számára most egész sok kedvezményt kínálnak a termálfürdők.

  • Ugyanakkor mindenki által igénybe vehető akciók is akadnak.

Agárd: még december elejéig vehető igénybe az Agárdi Gyógyfürdő gyógyászati akciója. A 60 darabos (15 napos, fürdőbelépőt és 3 kezelést tartalmazó) támogatott csomag ára 54 ezer forint. Gárdonyi, agárdi, dinnyési lakosoknak pedig csak 48 ezer forint. Az ajánlatról további információkat talál a fürdő honlapján.

Cegléd: az Idősek Világnapja alkalmából október 3-án, azaz jövő hétfőn a Ceglédi Gyógyfürdő kedvezményes belépőjeggyel és programokkal várja a nyugdíjasokat. Ezen a napon a nyugdíjas belépő ára 1000 forint lesz. Napközben vízi tornán vehetnek részt a vendégek, de zenés nosztalgia műsort is tartanak.

Hajdúnánás: októberben három keddi napon is kedvezményes belépőt kínál a nyugdíjasok számára a Hajdúnánási Gyógyfürdő. Október 4-én, 11-én és 18-án a nyugdíjas belépőjegy ára mindössze 1950 forint.

Pápa: még mindig érvényes a Várkertfürdő „nyugdíjas napok” nevű akciója. Ez azt jelenti, hogy hétfőnként és csütörtökönként féláron vásárolhatók meg a nyugdíjas belépőjegyek.

Pusztaszentlászló: heti két nap is kedvezményes árú belépővel várja a nyugdíjas vendégeket az Aqua Barbara Termálfürdő. Szerdánként és szombatonként számukra a napi belépő csak 1800 forintba kerül.

Sárvár: továbbra is érvényes a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő akciója, a „nyugdíjas kedd”. Ennek keretében az ONYFI igazolvány felmutatásával mindössze 1500 forintba kerül a napi belépőjegy. Majd a hónap legvégén (október 28. és november 6.) között az akció nem lesz elérhető.

Tiszakécske: kétféle napi kedvezményt kínál a Barack Gyógy- és Élményfürdő. Hétköznapokon a délutáni fürdőbelépő árából 20 százalékos kedvezményt biztosítanak. Ez a felnőtt, a diák és a nyugdíjas jegyekre is érvényes. A „termál napok” kedvezmény keretében pedig hétfőnként és szerdánként 2500 forintba kerül a fürdőbelépő. Utóbbi akció majd október 31-én és november 2-án nem lesz érvényes.