• Jövő héten kedden akciós belépőjegyekkel várja vendégeit a Aquaticum Mediterrán Élményfürdő.

  • A debreceni fürdőben a következő hónapot hétvégi szaunaprogramokkal és éjszakai fürdőzéssel indítják.

A Turizmus Világnapja alkalmából szeptember 27-én, azaz jövő héten kedden kedvezményes belépési lehetőséget biztosít az Aquaticum fürdőkomplexum élményfürdője. Ezen a napon a 14 órán után megváltott 2 órás belépőjegyek zárásig lesznek érvényesek.

Az akció a felnőtt, a diák és a nyugdíjas belépőjegyekre egyaránt érvényes. A 2 órás felnőtt belépő ára 3500 forint, gyerekeknek, diákoknak és nyugdíjasoknak pedig 2700 forintba kerül.

Az októbert nagyon jó szaunaprogramokkal indítja az Aquaticum szaunavilága. A jövő hétvégén, október 1-2-án rendezik a Szaunázók Hétvégéjét. Szombaton és vasárnap napi hat alkalommal tartanak szaunaprogramokat. Egy héttel később, október 8-9-én pedig szezonnyitó szaunamaraton lesz az élményfürdő szaunavilágában. Két nap alatt 15 szaunamester összesen 28 szaunafelöntéssel várja a forróság kedvelőit.

A következő éjszakai fürdőzésig sem kell már sokat várni, hiszen október 8-án, szombaton tartják. Ezen a napon 19 órától éjfélig DJ Maci gondoskodik a jó hangulatról. Az esti programra 3900 forintba kerül a belépőjegy.

Aquaticum élményfürdő Debrecen