• A hét bizonyos napjain érvényes árengedmény, nyugdíjas akció, gyógyászati csomagajánlat, nyereményjáték és ingyenes vízi torna.

  • Többféle akció kínálnak a termálfürdők.

Kaposvár: manapság egyre kevesebb a jó gyógyászati akció, már csak ezért is megéri lecsapni a Virágfürdő gyógyászati kedvezményére. A háromszor 5 napos, összesen 60 kezelést tartalmazó gyógyászati csomag ára 26 ezer helyett 15 ezer forint. Ez napi négy kezelést foglal magában. Orvosi vizsgálatra 2500 forintos áron, előzetes bejelentkezést követően van lehetőség. Az ajánlatra szeptember 9-ig lehet jelentkezni, a kezeléseket pedig legkésőbb november 30-ig kell elkezdeni.

Magyarhertelend: szeptember elsejétől újra elérhető a Hertelendi Termálfürdő keddi és csütörtöki akciója. Keddenként az egész napra érvényes jegyek árából 50 százalékos kedvezményt biztosítanak. Csütörtökönként pedig az egész napos jegyek árának a fele levásárolható a fürdő éttermében.

Martfű: szeptember elsejétől minden hétköznap ingyenes vízi tornával várja a 14 év feletti vendégeket a Martfű Termál Spa. A tornát 16:00 és 16:20 között tartják.

Nyírbátor: a Sárkány Wellness és Gyógyfürdő nyereményjátékot hirdetett a Nyírbátor Kártyával rendelkező vendégek számára. Az augusztus 29. és szeptember 11. között a belépőt, vagy bérletet vásárló kártyabirtokosok egy nyereménykupont kapnak. A résztvevők között LCD TV-t,  hűtőszekrényt és elektromos rollert sorsolnak ki.

Pápa: szeptember első napjától ismét elérhető a Várkertfürdő „nyugdíjas napok” nevű akciója. Hétfőnként és csütörtökönként a nyugdíjfolyósító igazolványát felmutató vendégek 50 százalékkal olcsóbban vásárolhatnak fürdőbelépőt. Az akció az év végéig érvényes a hétfőre és a csütörtökre eső ünnepnapok kivételével.

Sárvár: szeptember 6-tól folytatódik a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő népszerű akciója, a „nyugdíjas kedd”. Ez azt jelenti, hogy keddenként az ONYFI igazolványukat felmutató vendégek féláron, 1495 forintért válthatnak napi belépőt. A keddi akció mostantól az év végéig minden kedden érvényes lesz, ez alól csak a tanítási szünetek ideje jelent majd kivételt (október 28. és november 6. között, december 21. és 31. között).

Tiszakécske: szeptember 5-től két kedvezménnyel várja vendégeit a Barack Gyógy- és Élményfürdő. A „kedvező hétköznapok” ajánlat keretében minden hétköznap a délutáni jegyek árából 20 százalékos árengedményt biztosítanak. A „termál napok” kedvezmény pedig a hétfőn és szerdán érvényes, ekkor a napi belépő ára csak 2500 forint és a fürdő étterme is jelentős kedvezményt kínál ezeken a napokon.