• Érdemes már a nyár végén gondoskodni az őszi üdülésről.

  • A tiszakécskei Barack Thermal Resort akciójában jelentős kedvezményt biztosítanak az idejében szállást foglaló vendégeknek.

  • Az üdülőkomplexum szállodája a 60 év felettieket is kedvező ajánlattal várja.

Amikor egy gyógyvizéről ismert üdülőhelyen töltünk néhány napot, akkor nem pusztán a víz és a kezelések kedvező hatása érvényesül. Ugyanilyen fontos szerepe van a szép, nyugodt természeti környezetnek is. A Dél-alföldi régió kedvelt üdülőhelye, a Tisza ölelésében fekvő Tiszakécske már csak ezért is ideális hely a pihenésre.

A Barack Thermal Resorton belül 10 medencés fürdő vár ránk, ahol minősített gyógyvízzel töltött medencék mellett élménymedence, jacuzzi és úszómedence is a vendégek rendelkezésére áll. Sőt, egy kifejezetten színvonalas szaunavilág is az üdülőkomplexum része.

Ugyanakkor Tiszakécskén nem pusztán a fürdő jelent kikapcsolódási lehetőséget, hiszen – többek között – egy új, 14 méter magas kilátót is felkereshetünk, vonatozhatunk a felújított kisvasúton, de érdemes a Holt-Tisza partján található Nádirigó tanösvényt is végigjárni.

Tiszakécske kisvasút kilátó

A Barack Thermal Resort & Spa színvonalas szállodája, a Barack Thermal Hotel & Spa egy kedvező előfoglalási akciót hirdetett a Színpompás Barack nevű szálláscsomagjára. Ennek keretében, akik már augusztus folyamán lefoglalják a szállásukat a szeptember 1. és október 28. közötti időszakra, azok 15 százalékos kedvezményben részesülnek a csomagárból.

A Színpompás Barack csomag legalább 2 éjszakás tartózkodás esetén érvényes és akár hétvégére is foglalható. Félpanziós ellátást, a fürdőkomplexum és a szaunavilág használatát is tartalmazza (még a távozás napján is zárásig). A hotel strandtörölközőt, puha fürdőköpenyt, ajándék ásványvizet, kávé- és teabekészítést biztosít, de még egy 1000 forintos wellness kupont is kapnak a vendégek. A wifi ingyenes, ahogy a parkolásért, a napágyakért és napernyőkért sem kell díjat fizetni. Az ellátmány tehát bőséges.

A Színpompás Barack csomagról itt minden további információt megtudhat.

Barack Thermal Resort gyógymedence

Az őszi üdülést tervező 60 év felettieknek egy külön csomagot is kínál a Barack Thermal Hotel & Spa. A „Senior kedvezmény – Korral jár” csomag október 2. és december 23. között érvényes, minimum 2 éjszakás tartózkodásnál, vasárnapi, hétfői, keddi vagy szerdai érkezés esetén.

Ennél a félpanziós csomagnál sem lehet panasz a benne foglalt szolgáltatásokra. Az ajánlat már tartalmazza fürdőkomplexum és a szaunavilág használatát a távozás napján is, ezen felül fürdőköpenyt, törölközőt, wellness kupont, kávé- és teabekészítést, wifit és ingyenes parkolást is igénybe vehetnek a vendégek.

Ami ennek a csomagnak a különlegessége, hogy legalább három alkalomra szóló gyógycsomag vásárlása esetén – hétfőnként – egy ingyenes szakorvosi konzultációra is lehetőséget biztosít.

A csomag árát könnyedén kikalkulálhatja ide kattintva.

Barack gyógyfürdő gyógyvíz

Érdemes azt is tudni, hogy elindult a Barack Thermal Resort új hűségprogramja. Ennek keretében különleges ajánlatokat, extra szolgáltatásokat, pontgyűjtési- és beváltási lehetőséget biztosítanak a visszatérő vendégek számára. A lehetőségről további információkat olvashat a Barack Thermal Resort honlapján.

Barack Thermal Resort kádfürdő