Itt a tavasz. Sőt, kis túlzással azt is állíthatjuk, hogy mindjárt itt a nyár! Szóval ha eddig hezitáltál a gardróbod tartalmának felfrissítésével kapcsolatban, akkor ütött az órád. Legalábbis vásárlás értelemben mindenképpen. Szóval jöjjenek azok az igazi tavaszi/nyári kollekciók.

Rövid, rövidebb, legrövidebb?

Na igen, a rövidnadrágok palettája színpompásan alakul az idén, és ezt nyugodtan szó szerint is értheted. Hogy miért? Egyrészt azért, mert a divat diktálta irányzat erre a szezonra a színesség kifejezése. Van, akinek ez fekszik, de akad akitől távol áll. A lényeg, hogy a trend szavát sosem célszerű kőbe vésett törvényként kezelni, hanem csupán ajánlásként. Amivel ha együtt rezonálsz, akkor viheted magaddal, ha meg nem tetszik akkor könnyes búcsút vehetsz tőle. Mindenhogyan jó! Másrészt ez a fajta sokszínűség a fazonok variáltságában is megmutatkozik.

A férfi alternatívák nyilván hossz tekintetében jóval visszafogottabbak, mint a női típusok. Még mindig nem mondható el a túl rövid variánsokról, hogy kelendőek. Milyen érdekes, hogy évekkel ezelőtt is élt a köztudatban egy olyan felfogás, hogy az erősebbik nem tagjainak nem igazán illik rövid nadrágban mutatkozni. Nos, erre a gyártók már akkor is rácáfoltak, és nem adták fel. Ahogy a divat sulykolása sem szűnt meg a témában. A gyümölcs pedig nagyon úgy néz ki, hogy beérett, mert egyre több férfi döbben rá arra a döbbenetesen magától értetődő tényre, hogy a rövid szabású modellek: kényelmesek, komfortosak, ja és nem kicsit stílusosak.

újdonságok Answear

Irány a strand?

Ebben a pillanatban nem biztos, hogy ez a gondolat bukkan fel elsőként a fejedben, de ami késik az nem múlik. Szóval arra inspirálunk, hogy csekkold a fürdőruhákat az Answear palettájában. Ugyanis pár szempillantás alatt eljöhet a perc, amikor kopogtat a nyár.

A fazonokra nem meglepő módon a sokszínűség jellemző. Akárcsak az árnyalatokra. Az tehát kizárólag tőled függ, hogy melyik az a kialakítás, amiben jól érzed magad. Mert mindenkor ez az elsődleges szempont, amit ha figyelembe veszel, akkor a vásárlásod sikere borítékolható. Mert bár a strand nem egyszer a csábítás helyszíne, valójában csak akkor adhatod a legjobb önmagadat, ha rád szabták a választottadat. Ez az a komfort, amivel kevesebbel nem érdemes beérned! Így aztán tényleg teljes lezserséggel és könnyedséggel élheted meg a kánikula izzasztó perceit!

A mini újra divatba jön?

Nem igazán, mert ki sem ment onnan. Pedig mi most még csak nem is a szoknyákról beszélünk. Na jó, persze, ha neked pont nem ez az, ami tetszik, akkor sincsen gond. A kínálatban halásznadrágokat, térd alá, valamint fölé érő modelleket is találhatsz. A feszes variánsokon túl a kifejezetten laza szabású alternatívák is aranykorukat élik, legalábbis a szemeket gyönyörködtető felhozatal erről tanúskodik. Azt pedig talán mondanunk sem kell, hogy a színpompás árnyalatokból sincsen hiány. Szóval irány a vásárlás.