• Minősített gyógyvízben, nyugodt környezetben pihenhetjük ki a tél fáradalmait a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben.

  • A Thermal és Prémium Apartmanok szállásdíjából most jelentős kedvezményt kaphatunk.

A télnek is megvan a maga szépsége, de így februárban azért már ezzel együtt is egyre szívesebben búcsút mondana az ember a leghidegebb évszaknak. A ködös, borult napokon kifejezetten jólesik ellátogatni egy termálfürdőbe és egy gyors, pár napos pihenéssel feltöltődni. Akik olyan fürdőt keresnek, ami szép természeti környezetben található, ahol kicsit elvonulhatnak a világtól, de azért igénylik a minőségi szolgáltatásokat is, azoknak mondunk egy tél végi tippet: Tiszakécske és az ottani Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő ilyenkor is jó választás lehet.

A Budapesttől 120 kilométerre, Kecskeméttől 34 kilométerre lévő település fürdőjében fedett és kültéri medencék közül válogathatunk. Az 1344 méter mélyről feltörő, minősített gyógyvíz egyes mozgásszervi és nőgyógyászati panaszok kezelésére alkalmas, de azoknak is érdemes a gyógyvizes medencékben ejtőzniük, akik megelőznék a betegségek kialakulását.

A Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben fürdőgyógyászati kúrák és wellness kezelések egyaránt elérhetők. Ezek közé tartoznak például a legkülönfélébb masszázsok, testkezelések, illetve olyan különlegességek is, mint a köpölyös vákuumkezelés.

A fürdő nagy erőssége a szaunavilág, ahol finn szauna, infraszauna, rózsabarack aromaszauna, Stollen szauna, gőzkamra, sókamra, merülőmedence, Kneipp medence, tepidárium, homokfürdő pihenő található. Az utóbbi egy igazi kuriózum, ugyanis egy olyan szobát takar, ahol a szaunázás után, tiszai homokon fekve, halk zene és relaxációs film kíséretében lehet pihenni. A szaunavilágban keddenként, csütörtökönként, szombatonként és vasárnaponként szaunaszeánszokat is tartanak.

Tiszakécske szaunavilág homokfürdő pihenőA Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőt felkereső vendégeknek nincs gondjuk a szállásra sem, hiszen a fürdő területén a kempingtől kezdve az apartmanházakon át a négycsillagos hotelig bezárólag többféle szálláshely áll a vendégek rendelkezésére.

Tiszakécske Tiszaparti-fürdő szállásTovábbi érv lehet Tiszakécske mellett, hogy a fürdőhöz tartozó Thermal Apartman és a Barack Prémium Apartman esetében egy tél végi akciót is hirdettek. Ennek keretében az amúgy is kedvező előszezoni árakból még további 20 százalékos kedvezményt kínálnak. Jó hír az is, hogy ez a kedvezmény hétvégi szállásfoglalás esetén is érvényes, egészen március 10-ig.

Tiszakécske Barack Prémium ApartmanA 13 házból álló Thermal Apartmanok akár 4-6 fő részére is kényelmes elhelyezést biztosítanak. A házak nappaliból, két hálószobából, konyha-étkezőből és fürdőszobából állnak, a parkolás közvetlenül az apartman mellett biztosított.

Az újabb építésű Barack Prémium Apartmanok 12 házat foglalnak magukban. A teljesen felszerelt apartmanokból kétféle – 27 és 53 négyzetméteres – változatot alakítottak ki. A Prémium Apartmanokban olyan extra bekészítések is találhatók, mint a wellness törölköző, az ajándék szaunabelépő, a kávé, valamint a bababarát bekészítés: fürdetőkád, etetőszék, utazóágy, fellépő, wc szűkítő.

A Thermal és a Barack Prémium apartmanoknál a szállásdíj egyaránt tartalmazza a wifit, továbbá a korlátlan számú napi átjárást a gyógy- és élményfürdőbe.

Kattintson ide és minden további információt megtalál a termálfürdőről, a hozzá kapcsolódó szálláshelyekről és az aktuális akcióról is.

Tiszakécske Tiszaparti-fürdő szállás