• A termálfürdő egyes szolgáltatásai most kedvezményes áron vehetők igénybe Cserkeszőlőn.

  • Ezek közé tartoznak a társadalombiztosítás által támogatott fürdőkúrák is.

  • A Solaris Apartman & Resort külön szállásajánlatot kínál a gyógykúrára érkező vendégeknek.

Már jó néhány éve a legkedveltebb hazai termálfürdős települések közé tartozik a Jász-Nagykun-Szolnok megyében található Cserkeszőlő. A fürdőben a gyógyulást és az aktívabb kikapcsolódást kereső vendégkör egyaránt megtalálhatja a számítását.

Akik szeretik a fürdőt, vagy éppen most próbálnák ki először, azoknak jó hír, hogy a Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ akciókkal indította az idei évet. Ezek közé tartozik, hogy a 15 perces masszázs 2200 forint helyett 1800 forintért, a 30 perces masszázs pedig 3500 forint helyett 2800 forintért vehető igénybe. A fürdő különleges sószobája is kedvezőbb áron látogatható: 600 forint helyett 490 forintba kerül az egyórás belépő.

A társadalombiztosítás által támogatott gyógykezeléseket igénybe vevő vendégeknek is egy akcióval kedveskedik a termálfürdő. Ez azt jelenti, hogy a medencefürdőt és a háromféle kezelést tartalmazó kúracsomag ára mindössze napi 1200 forint. Ráadásul most a vendégek egy ajándék szolgáltatást is választhatnak a kúracsomag mellé, ami egy sószoba jegy, vagy az összes medencébe érvényes belépő lehet. Ismerve a többi gyógyfürdő tb-csomagjait, ez igazán jó ajánlatnak számít.

Cserkeszőlő gyógyfürdőAki igénybe venné a kúracsomagot és nem olyan szerencsés, hogy Cserkeszőlőn, vagy vonzáskörzetében lakjon, annak a szállásról is kell gondoskodnia. Pont a gyógyfürdővel szemben, szó szerint csak pár lépésre találnak egy színvonalas szálláshelyet, a Solaris Apartman & Resortot. Az apartmanház egy külön csomagajánlatot állított össze kifejezetten azoknak a vendégeknek, akik a társadalombiztosítás által támogatott fürdőkúra miatt érkeznek Cserkeszőlőre.

A Solaris Apartman & Resort ajánlata május 31-ig, az ünnepnapok kivételével és legalább 6 éjszakás tartózkodás esetén érvényes és háziorvosi beutaló is szükséges hozzá. Ez esetben a szállásdíj 2 fő esetén csak 4900 forintba kerül fejenként és éjszakánként. (1 fő érkezése esetén egyedi ajánlatot ad az apartmanház).

A vendégek a szakorvosi vizsgálatot a fürdőben tudják igénybe venni, valamint ott kell fizetniük az említett napi 1200 forintos díjat a gyógykúra után. Az apartmanház a vendégeket fürdőköntös bekészítéssel várja, ingyen biztosítanak számukra egy zárt parkolóhelyet, továbbá díjmentesen használhatják a vezeték nélküli internet.

Solaris Apartmanház CserkeszőlőTermészetesen akár az apartmanház napi szobaárai alapján is összeállíthat egy saját igényeire szabott csomagot. Amennyiben ezt a megoldást választaná, akkor érdemes tudni, hogy a Solaris Apartman & Resort weboldalán lévő napi árakból 2019. március 31-ig 10 százalék kedvezményt kapnak a Termál Online olvasói.

Ennek igénybevételéhez közvetlen szállásfoglalás esetén jelezze, hogy a Termál Online-on hallott erről a kedvezményről. Ennyire egyszerű, nincs is más tennivalója és egyből megspórolja a szállásdíj 10 százalékát (a kedvezmény az étkezések, azaz a reggeli és a félpanzió árára nem vonatkozik).

Solaris Apartman Cserkeszőlő

Solaris Cserkeszőlő apartman