• A népszerű termálfürdővel szemközti apartmanház többféle ajánlatot is összeállított.

  • Ezek között mindenki találhat az igényeinek megfelelő csomagot a két éjszakás tartózkodástól kezdve a hosszabb gyógykúrákig bezárólag.

Budapesttől 130 kilométerre, Jász-Nagykun-Szolnok megyében található a termálfürdőjéről ismert Cserkeszőlő. Az elmúlt években nagyon kedveltté vált a település termálfürdője a vendégek körében, ami nem meglepő, hiszen egész évben működő tágas fedett részleg, gyógyászat, a strandszezonban parkosított szabadtéri rész várja a fürdőzőket.

Cserkeszőlőn a szálláskínálatra sem lehet panasz, a fürdővel szemben mindjárt egy kitűnő ár-érték arányú apartmanházat találunk, a Solaris Apartman & Resortot. A hotelszintű szolgáltatást nyújtó szálláshelyen 40 és 48 négyzetméteres standard apartmanok, 56 négyzetméteres superior, valamint 75 négyzetméteres penthouse lakosztály áll a vendégek rendelkezésére.

A szálláshely kuriózumnak számító szolgáltatása, hogy a fürdőszobákban egy külön csap révén elérhető a cserkeszőlői termálvíz. Az apartmanok teljesen felszerelt konyhával rendelkeznek, de akár reggelit, vagy félpanziós ellátást is tudnak biztosítani. A szállásdíj pedig a napi korlátlan számú be- és kijárást biztosító fürdőbelépőt is tartalmazza.

A Solaris Apartman & Resort fiataloknak, idősebbeknek, családoknak egyaránt ajánlható. Még a kisgyerekkel érkezőkre is gondoltak, hiszen igény szerint kiságyat, babakádat, etetőszéket is bekészítenek az apartmanba.

Az apartmanház többféle csomagajánlatot is összeállított. Ezeket gyűjtöttük most össze.

Solaris Cserkeszőlő apartmanMeghosszabbított téli akció
Akik a Helló Tél! nevű csomagot vennék igénybe, azoknak van egy jó hírünk: az akció nem ér véget február végén, hanem egészen május 31-ig foglalható. A csomagot nagyon kedvező, 9900 forint/éj/fő áron kínálják. Félpanziós ellátás mellett fürdőbelépőt, privát termálvizet, a zárt parkoló és a wifi használatát is tartalmazza a csomag. Pusztán annyi megkötéssel jár, hogy hétköznap – azaz vasárnap és péntek közötti foglalás esetén – érvényes.
A csomagajánlatról minden további információt megtalál ide kattintva.

Nem árt igyekezni a foglalással
Akik március 15-i hosszú hétvégén (március 14-17. között) pihennének pár napot Cserkeszőlőn, azoknak érdemes mielőbb lefoglalni a szállásukat, ugyanis a tapasztalatok szerint az ünnepi időszakokban hamar megtelik az apartmanház. A Solaris Apartman & Resort ünnepi csomagja svédasztalos reggelit, aromaterápiás bekészítést foglal magában, továbbá természetesen fürdőbelépőt, privát termálvíz használatot, parkolást és wifit is tartalmaz.

A csomagajánlatról minden fontos információt megtalál, ha ide kattint.

Solaris Cserkeszőlő apartmanKedvező ár, két éjszakára, akár hétvégén is
A Tavaszi Wellness Napok csomag még egészen május 31-ig érvényes. Ez alól csak az ünnepi időszakok jelentenek kivételt, viszont a szimpla hétvégék nem. Azaz ez jó választás lehet azoknak, akik valamelyik hétvégén látogatnának el Cserkeszőlőre. A legalább 2 éjszakás tartózkodás esetén érvényes ajánlat félpanziós ellátást tartalmaz, valamint fürdőbelépőt, privát termálvíz használatot, zárt parkolót és ingyenes wifit is magában foglal.

Itt minden további részletet elolvashat a csomagról.

Cserkeszőlő Solaris apartmanVasárnap megyünk és péntekig maradunk
Az apartmanház Ajándék Éjszaka nevű csomagja egy 4=5 akció, azaz 5 éjszakás foglalás esetén egyet ajándékba adnak. Az ajánlat vasárnapi érkezés és pénteki távozás esetén érvényes. Ez a csomag szintén május 31-ig foglalható, ez alól csak az ünnepi időszakok jelentenek kivételt. Fontos megemlíteni, hogy a fürdőbelépőt az ajándék napra is biztosítják. Kattintson ide, ha további információkra kíváncsi a csomagról.

Cserkeszőlő apartmanTámogatott gyógyulás Cserkeszőlőn
A gyógyfürdőben társadalombiztosítási támogatással is elérhetők a fürdőkezelések. Akik háziorvosi beutalóval érkeznek az üdülőhelyre, azok számára egy külön csomagot állított össze a Solaris Apartman & Resort. A kúracsomag május 31-ig, legalább 6 éjszakás tartózkodás esetén érvényes, az ünnepi időszakok kivételével.

Ez a csomag nem tartalmaz étkezést, viszont 2 fő esetén a szállásdíj mindössze 4900 forintba kerül fejenként és éjszakánként. Ezen felül a fürdőben fizetendő a kezelések díja. Utóbbira jelenleg egy akció van érvényben, így napi 1200 forintért biztosítják a gyógyvizes medencefürdőt és három kezelést. Sőt, most választható egy további ingyenes szolgáltatás is: a sószoba, vagy a fürdő összes medencéjének a használata.

Kattintson ide és minden információt elolvashat a csomagajánlatról.

Cserkeszőlő termálfürdőEgyéni igényekre szabva
Természetesen nem muszáj a fentiek közül választani, akár az apartmanház napi szobaárai alapján is összeállíthat egy saját igényeire szabott csomagot. Amennyiben ezt a megoldást választaná, akkor érdemes tudni, hogy a Solaris Apartman & Resort weboldalán lévő napi árakból 2019. március 31-ig 10 százalék kedvezményt kapnak a Termál Online olvasói.

Ennek igénybevételéhez közvetlen szállásfoglalás esetén jelezze, hogy a Termál Online-on hallott erről a kedvezményről. Ennyire egyszerű, nincs is más tennivalója és egyből megspórolja a szállásdíj 10 százalékát (a kedvezmény az étkezések, azaz a reggeli és a félpanzió árára nem vonatkozik). A napi szobaárakat itt találja.

Cserkeszőlő gyógyászat