• A népszerű termálfürdővel szemközti apartmanház többféle ajánlatot is összeállított.

  • Ezek között mindenki találhat az igényeinek megfelelő csomagot a két éjszakás tartózkodástól kezdve a hosszabb gyógykúrákig bezárólag.

Budapesttől 130 kilométerre, Jász-Nagykun-Szolnok megyében található a termálfürdőjéről ismert Cserkeszőlő. Az elmúlt években nagyon kedveltté vált a település termálfürdője a vendégek körében, ami nem meglepő, hiszen egész évben működő tágas fedett részleg, gyógyászat, a strandszezonban parkosított szabadtéri rész várja a fürdőzőket.

Cserkeszőlőn a szálláskínálatra sem lehet panasz, a fürdővel szemben mindjárt egy kitűnő ár-érték arányú apartmanházat találunk, a Solaris Apartman & Resortot. A hotelszintű szolgáltatást nyújtó szálláshelyen 40 és 48 négyzetméteres standard apartmanok, 56 négyzetméteres superior, valamint 75 négyzetméteres penthouse lakosztály áll a vendégek rendelkezésére.

A szálláshely kuriózumnak számító szolgáltatása, hogy a fürdőszobákban egy külön csap révén elérhető a cserkeszőlői termálvíz. Az apartmanok teljesen felszerelt konyhával rendelkeznek, de akár reggelit, vagy félpanziós ellátást is tudnak biztosítani. A szállásdíj pedig a napi korlátlan számú be- és kijárást biztosító fürdőbelépőt is tartalmazza.

A Solaris Apartman & Resort fiataloknak, idősebbeknek, családoknak egyaránt ajánlható. Még a kisgyerekkel érkezőkre is gondoltak, hiszen igény szerint kiságyat, babakádat, etetőszéket is bekészítenek az apartmanba.

Az apartmanház többféle csomagajánlatot is összeállított. Ezeket gyűjtöttük most össze.

Solaris Cserkeszőlő apartmanMeghosszabbított téli akció
Akik a Helló Tél! nevű csomagot vennék igénybe, azoknak van egy jó hírünk: az akció nem ér véget február végén, hanem egészen május 31-ig foglalható. A csomagot nagyon kedvező, 9900 forint/éj/fő áron kínálják. Félpanziós ellátás mellett fürdőbelépőt, privát termálvizet, a zárt parkoló és a wifi használatát is tartalmazza a csomag. Pusztán annyi megkötéssel jár, hogy hétköznap – azaz vasárnap és péntek közötti foglalás esetén – érvényes.

Nem árt igyekezni a foglalással
Akik március 15-i hosszú hétvégén (március 14-17. között) pihennének pár napot Cserkeszőlőn, azoknak érdemes mielőbb lefoglalni a szállásukat, ugyanis a tapasztalatok szerint az ünnepi időszakokban hamar megtelik az apartmanház. A Solaris Apartman & Resort ünnepi csomagja svédasztalos reggelit, aromaterápiás bekészítést foglal magában, továbbá természetesen fürdőbelépőt, privát termálvíz használatot, parkolást és wifit is tartalmaz.

 

Solaris Cserkeszőlő apartmanKedvező ár, két éjszakára, akár hétvégén is
A Tavaszi Wellness Napok csomag még egészen május 31-ig érvényes. Ez alól csak az ünnepi időszakok jelentenek kivételt, viszont a szimpla hétvégék nem. Azaz ez jó választás lehet azoknak, akik valamelyik hétvégén látogatnának el Cserkeszőlőre. A legalább 2 éjszakás tartózkodás esetén érvényes ajánlat félpanziós ellátást tartalmaz, valamint fürdőbelépőt, privát termálvíz használatot, zárt parkolót és ingyenes wifit is magában foglal.

Cserkeszőlő Solaris apartmanVasárnap megyünk és péntekig maradunk
Az apartmanház Ajándék Éjszaka nevű csomagja egy 4=5 akció, azaz 5 éjszakás foglalás esetén egyet ajándékba adnak. Az ajánlat vasárnapi érkezés és pénteki távozás esetén érvényes. Ez a csomag szintén május 31-ig foglalható, ez alól csak az ünnepi időszakok jelentenek kivételt. Fontos megemlíteni, hogy a fürdőbelépőt az ajándék napra is biztosítják.

Cserkeszőlő apartmanTámogatott gyógyulás Cserkeszőlőn
A gyógyfürdőben társadalombiztosítási támogatással is elérhetők a fürdőkezelések. Akik háziorvosi beutalóval érkeznek az üdülőhelyre, azok számára egy külön csomagot állított össze a Solaris Apartman & Resort. A kúracsomag május 31-ig, legalább 6 éjszakás tartózkodás esetén érvényes, az ünnepi időszakok kivételével.

Ez a csomag nem tartalmaz étkezést, viszont 2 fő esetén a szállásdíj mindössze 4900 forintba kerül fejenként és éjszakánként. Ezen felül a fürdőben fizetendő a kezelések díja. Utóbbira jelenleg egy akció van érvényben, így napi 1200 forintért biztosítják a gyógyvizes medencefürdőt és három kezelést. Sőt, most választható egy további ingyenes szolgáltatás is: a sószoba, vagy a fürdő összes medencéjének a használata.

Cserkeszőlő termálfürdőEgyéni igényekre szabva
Természetesen nem muszáj a fentiek közül választani, akár az apartmanház napi szobaárai alapján is összeállíthat egy saját igényeire szabott csomagot. Amennyiben ezt a megoldást választaná, akkor érdemes tudni, hogy a Solaris Apartman & Resort weboldalán lévő napi árakból 2019. március 31-ig 10 százalék kedvezményt kapnak a Termál Online olvasói.

Ennek igénybevételéhez közvetlen szállásfoglalás esetén jelezze, hogy a Termál Online-on hallott erről a kedvezményről. Ennyire egyszerű, nincs is más tennivalója és egyből megspórolja a szállásdíj 10 százalékát (a kedvezmény az étkezések, azaz a reggeli és a félpanzió árára nem vonatkozik).

Cserkeszőlő gyógyászat