• A Hungarospa szállodájában egy saját fürdő- és gyógyászati részleg is a vendégek rendelkezésére áll.

  • Ünnepi csomagajánlatokat is kínál a Thermal Hotel.

Akár csak szimpla kikapcsolódás, akár gyógyulás miatt keressük fel Hajdúszoboszlót, érdemes több napig maradni. A pihenésnek is, de főleg a gyógykúráknak akkor van értelmük, ha nemcsak egy-egy nap szakítunk rá időt, hanem legalább három-négy napot, ideális esetben egy-két hetet fordítunk rá.

A hajdúszoboszlói szálláskínálatra nem lehet panasz, hiszen gyakorlatilag mindenféle jellegű, árkategóriájú szálláshely megtalálható a városban. Akik amúgy is a Hungarospa valamelyik szolgáltatása miatt érkeznek az üdülőhelyre, azoknak kézenfekvő választás lehet a fürdőkomplexum saját szállodája, a Hungarospa Thermal Hotel.

A háromcsillagos, superior besorolású szálloda 105 kétágyas szobával, három apartmannal, hat családi szobával és három egyágyas – mozgássérültek elhelyezésére is alkalmas – szobával rendelkezik. Allergiások akár parkettás szobát is választhatnak.

Hungarospa Thermal HotelA hotelhez saját étterem, szépségszalon, fogászat tartozik. A szállásdíj pedig tartalmazza a szomszédos Hajdúszoboszlói Gyógyfürdőbe, Árpád uszodába, Aqua-Palace élményfürdőbe, valamint szezonban a strandfürdőbe való belépést.

Sőt, amennyiben a vendégnek úgy tartja kedve, akár ki sem kell mozdulnia a szállodából, hiszen a Thermal Hotelhez egy saját fürdőrészleg is tartozik. Ez három beltéri és egy egész évben üzemelő kültéri gyógyvizes medencét foglal magában. Mindezek mellett a szállóvendégek rendelkezésére áll finn szauna, infraszauna és gőzkabin is. A hotel szolgáltatásai közé tartozik a száraz sókamra, ami a légzőszervi megbetegedésben szenvedők állapotát javíthatja.

Hungarospa Thermal Hotel HajdúszoboszlóA gyógykúrára érkezők számára már csak azért is észszerű választás a Thermal Hotel, mert a szálloda saját gyógyászati részleggel rendelkezik. Itt akár az egészségpénztár által támogatott kezeléseket is igénybe lehet venni.

A klasszikus kezelések mellett a hotel szolgáltatásai közé tartozik az IBR diagnosztika és kezelés. Az IBR az Integrált Biológiai Szabályozó Rendszer rövidítése, ez egy mikro-elektro-mágneses rendszert takar, amely serkenti az emberi szervezet öngyógyító folyamatait.

A Hungarospa Thermal Hotelről minden további információt megtalálhat ide kattintva, a honlapjukon. Amennyiben március 15-re, húsvétra, vagy a pünkösdi hosszú hétvégére keres szállást, akkor érdemes megnéznie a hotel ünnepi csomagajánlatait is.

A 3 éjszakás ünnepi csomagok félpanziós ellátást, fürdőköpenyt, továbbá a wifi és a hotel zárt parkolójának a használatát is tartalmazzák. S természetesen a vendégek rendelkezésére állnak a szálloda saját gyógyvizes medencéi, szaunái, valamint külön díj fizetése nélkül átjárhatnak a gyógyfürdőbe, a fedett uszodába és az élményfürdőbe.

Hungarospa Thermal Hotel