• Akár csak egyetlen éjszakára tud maradni, akár már a nyári üdülését tervezi, érdemes számításba vennie a Tisza-parti üdülőhelyet.

  • A négycsillagos Barack Thermal Hotel & Spa kedvező csomagajánlatokat állított össze.

Aki szeretne kiszakadni a zajos, stresszes hétköznapokból és egy természetközeli, nyugodt üdülőhelyet keres, ahol kitűnő gyógyvízben lazíthat, annak bátran ajánljuk Tiszakécskét. A településen, azon belül is 300 méterre a folyótól található a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő, mellette pedig a Barack Hotel. A négycsillagos szállodát 2014-ben adták át, a hotelben 50, igényesen berendezett szoba áll a vendégek rendelkezésére. Ezek között a standard és akadálymentesített szobákon kívül családi szobák és lakosztályok is találhatók.

Tudta Ön? A szálloda földszinti szobáiba – az akadálymentesített kivételével – bevezették a termálvizet, így már a szállodából ki sem kell lépni, hogy élvezzék a tiszakécskei víz kedvező, gyógyító hatását. Ezen kívül érdemes kipróbálni a szálloda másik újdonságát, a prémium minőségű, KURLAND-os wellness kezeléseket is.

A Barack Hotel most azoknak is kedvező csomagajánlatot kínál, akik csak egyetlen éjszakára tudnak maradni. Ez egyébként arra is jó alkalom lehet, hogy leteszteljék, érdemes-e ide hosszabb nyaralást tervezni. Az akár egyetlen éjszakára is foglalható Barack kóstoló csomag félpanziós ellátást tartalmaz és a következő napokra érvényes: március 17., 18., 19. és 28.

Tiszakécske Barack HotelA csomagár tartalmazza a napi korlátlan számú átjárást a gyógy- és élményfürdőbe, továbbá a hotel igényes szaunavilágának használatát. A vendégeket a szobában fürdőköpeny, strandtörölköző várja, továbbá biztosított a díjmentes wifi használata és az energetizált víz korlátlan fogyasztása.

Sőt, egy 1000 forint értékű wellness kupont és ingyenes parkolást is tartalmaz a csomag, valamint a távozás napján is zárásig használhatják a fürdő és a szaunavilág szolgáltatásait.

A Barack kóstoló csomagról minden információt megtudhat ide kattintva.

Tiszakécske Barack HotelÉrdemes már most előre gondolni a nyári pihenésre. Akik a június 1. és július 12., vagy az augusztus 25. és szeptember 1. közötti időszakra terveznek üdülést, azoknak jó választás a Barack Hotel „Nyári hetek árelőnnyel” csomagja, ami most rendkívül kedvező áron foglalható.

A legalább 2 éjszakás tartózkodás esetén érvényes ajánlat félpanziós ellátást, a fürdőkomplexum korlátlan használatát – ami nyáron óriáscsúszdás medencével, csúszdás kalandmedencével és kültéri gyerekmedencével egészül ki – és a szaunavilágba történő belépést is tartalmazza. A vendégek számára fürdőköpenyt biztosítanak és korlátlanul használhatják a vezeték nélküli internetet is.

Mindezeken felül a csomag része egy 1000 forint értékű wellness kupon és egy 500 forintos koktél kupon. A gyerekek (16 éves korig) ingyen használhatják a fürdő csúszdáit. Keddenként és szombatonként aqua fitness tornán vehetnek részt. A vendégeket a szobájukban kávé és tea bekészítés várja.

Érdemes úgy időzíteni a tiszakécskei nyaralást, hogy egy hétvégét is érintsen, mert a hét utolsó napjain élőzenés vacsorát tartanak, továbbá minden nyári hétvégén sztárfellépők érkeznek a fürdőbe.

A Barack Hotelben a távozásuk napja sem „veszik el”, hiszen a fürdő és a szaunavilág szolgáltatásait ezen a napon is ingyen vehetik igénybe, továbbá a parkolásért sem kell külön díjat fizetni.

A csomagajánlatról további részleteket olvashat ide kattintva a Barack Hotel weboldalán, ahol akár le is foglalhatja a szállását.

Tiszakécske Barack Hotel